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Navegación por Autor Gómez-Jiménez, Maria C.

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Changes in fatty acid composition and antioxidant content of olive fruits after preharvest methyl jasmonate and abscisic acid treatmentsGómez-Jiménez, Maria C.; Briegas, B.; Camarero, M. C.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
openAccesstpj.15418.pdf.jpg12-jul-2021Disentangling the link between leaf photosynthesis and turgor in fruit growthHernández Santana, V.; Pérez-Arcoiza, Adrián CSIC ORCID; Gómez-Jiménez, Maria C.; Díaz-Espejo, Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of the methyl jasmonate treatment of the olive tree on the phenolic content and antioxidant properties in olive fruitsGómez-Jiménez, Maria C.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID póster de congreso
openAccessenrichtreat.pdf.jpg2020Enrichment of olive fruits in antioxidant content by pre-harvest salicylic acid treatmentBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Exogenous salicylic acid improves phenolic content and antioxidant activity in table grapesBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
openAccessimpactberries.pdf.jpg2022Impact of preharvest salicylic acid treatment on phenolic content and antioxidant activity of grape berriesGómez-Jiménez, Maria C.; Briegas, B.; Camarero, M. C.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Methyl jasmonate impact on the olive antioxidant components and propertiesGómez-Jiménez, Maria C.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Olive fruits enriched in phenolics by pre-harvest abscisic acid treatmentGómez-Jiménez, Maria C.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessuseantioxidant.pdf.jpg2022Use of exogenous salicylic acid in the preharvest treatment of olive tree to enrich olive fruits in antioxidantsGómez-Jiménez, Maria C.; Camarero, M. C.; Briegas, B.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
openAccess10_9_2020_Variations.pdf.jpg2020Variations in fatty acid composition and antioxidant content in olive fruits as a result of the application of phytoregulators to the olive tree (Olea europaea L.)Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo