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Navegación por Autor Gómez Guillén, M. C.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Quality of Norway lobster (Nephrops norwegicus) treated with a 4-hexylresorcinol-based formulationLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessQuality_of_thawed_deepwater.pdf.jpg2007Quality of thawed deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) treated with melanosis-inhibiting formulations during chilled storageLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessQuercetinfed.pdf.jpg2005Quercetin properties as a functional ingredient in omega-3 enriched fish gels fed to ratsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Recovery and Functionality of Wash Water Protein from Krill ProcessingMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessmanusrecoveryvisco.pdf.jpg2015Recovery, viscoelastic and functional properties of Barbel skin gelatine: Investigation of anti-DPP-IV and anti-prolyl endopeptidase activities of generated gelatine polypeptidesSila, Assaâd; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Haddar, Anissa; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Nasri, Moncef; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Bougatef, Aliartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Recubrimientos comestibles en carnes y pescadosMontero García, Pilar CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Release of cinnamon essential oil from polysaccharide bilayer films and its use for microbial growth inhibition in chilled shrimpsArancibia, Mirari CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Release of volatile compounds and biodegradability of active soy protein lignin blend films with added citronella essential oilArancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Rheological and microstructural changes in gels made from high and low quality sardine mince with added egg white during frozen storageGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Martí De Castro, M. A.; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccess2023Rheological characterization of commercial Burgos-type ultrafiltered fresh cheesesHueso, Diego CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Rheological properties of gels made from high- and low-quality sardine (Sardina pilchardus) mince with added nonmuscle proteinsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Role of lignosulphonate in properties of fish gelatin filmsNúñez-Flores, R. CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Role of sepiolite in the release of active compounds from gelatin-egg white filmsGiménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccess2005Role of sulfites and 4-hexylresorcinol in microbial growth and melanosis prevention of deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) using a controlled atmosphereMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Salt, Nonmuscle Proteins, and Hydrocolloids Affecting Rigidity Changes during Gelation of Giant Squid (Dosidicus gigas)Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessseaster.pdf.jpg2019Sea aster (Aster tripolium) as a source of bioactive moleculesMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Faure, Alicia CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fernández de Palencia, P. CSIC; Sánchez-Guisado, Mª Jesús; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Sea bream bones and scales as a source of gelatin and ACE inhibitory peptidesAkagündüz, Y. CSIC; Mosquera, Mauricio CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Seasonal changes and preliminary characterization of cathepsin D-like activity in sardine (Sardina pilchardus) muscleGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Batista, I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Sensory analyses of Norway lobster treated with different antimelanosis agentsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessseveralongiros.pdf.jpg2019Several melanosis-inhibiting formulas to enhance the quality of deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris)López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo