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Navegación por Autor Gómez Guillén, M. C.

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Gel properties of collagens from skins of cod (Gadus morhua) and hake (Merluccius merluccius) and their modification by the coenhancers magnesium sulphate, glycerol and transglutaminaseFernández-Díaz, M. D.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessgelatiproper.pdf.jpg2017Gelatin prepared from European eel (Anguilla anguilla) skin: Physicochemical, textural, viscoelastic and surface propertiesSila, Assaâd; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Krichen, Fatma; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Bougatef, Aliartículo
openAccessliposomes-trehalose-hake.pdf.jpg2018Gelling properties of hake muscle with addition of freeze-thawed and freeze-dried soy phosphatidylcholine liposomes protected with trehaloseMarín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessglicomicro.pdf.jpg2016Glicosilación de un hidrolizado de pescado para la mejora de sus propiedades antioxidantes y antimicrobianasAlemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Glycosaminoglycans from grey triggerfish and smooth hound skins: Rheological, anti-inflammatory and wound healing propertiesKrichen, Fatma; Ghlissi, Zohra; Ben Abdallah, Rihab; Kallel, Rim; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Sila, Assaâd; Boudawara, Tahia; Sahnoun, Zouheir; Bougatef, Aliartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007High pressure effects on the quality and preservation of cold-smoked dolphinfish (Coryphaena hippurus) filletsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009High pressure technology as a tool to obtain high quality carpaccio and carpaccio-like products from fishGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2005High-Pressure Applications on MyosystemsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessChitosan-gallic_acid-DigitalCSIC.pdf.jpg2021Horse mackerel (Trachurus trachurus) fillets biopreservation by using gallic acid and chitosan coatingsZarandona, Iratxe; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Guerrero, Pedro; Caba, Koro de la; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Identification of ace-inhibitory peptides from squid skin collagen after in vitro gastrointestinal digestionAlemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesstexto.pdf.jpg2017Impact of magnetic assisted freezing in the physicochemical and functional properties of egg components. Part 1: Egg whiteFernández Martín, Fernando CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Dadashi, Saeed; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccessimpacyolkegg.pdf.jpg2018Impact of magnetic assisted freezing in the physicochemical and functional properties of egg components. Part 2: Egg yolkFernández Martín, Fernando CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Dadashi, Saeed; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccessimpactegg.pdf.jpg2016Impact of magnetic freezing in the physicochemical and functional properties of egg white and yolkFernández Martín, Fernando CSIC; Dadashi, Saeed; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Improvement of giant squid (Dosidicus gigas) muscle gelation by using gelling ingredientsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Improvement of the antioxidant properties of squid skin gelatin films by the addition of hydrolysates from squid gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessinvitromaritimum.pdf.jpg2019In vitro effect of a functional product made from discards and sea fennel (Crithmum maritimum)López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Sánchez-Faure, Alicia CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN póster de congreso
openAccessinvivmairit.pdf.jpg2019In vivo effect of a functional product made from discards and sea fennel (Crithmum maritimum)López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Sánchez-Faure, Alicia CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Incorporación de bacterias lácticas a recubrimientos comestiblesLópez de Lacey, Ana M. CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Incorporation of antioxidant borage extract into edible films based on sole skin gelatin or a commercial fish gelatinGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessincorpogelatin.pdf.jpg2016Incorporation of liposomes containing squid tunic ACE-inhibitory peptides into fish gelatinMosquera, Mauricio CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo