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Navegación por Autor Gámbaro, Adriana

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessinbiscuit.pdf.jpg2021In vitro bioaccessibility of bioactive compounds from citrus pomaces and orange pomace biscuitsFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessinviodiabe.pdf.jpg2020In vitro bioaccessibility of citrus pomace compounds possessing health promoting properties with potential to reduce the risk of diabetesFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Incorporación de extractos de hojas de olivo obtenidos por maceración y por extracción supercrítica en un aceite de canola: Evaluación de la estabilidad oxidativaDauber, Cecilia; Carreras, Tatiana; González, Laura; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Gámbaro, Adriana; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Vieitez, Ignaciocomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Response surface methodology for the optimization of biophenols recovery from “alperujo” using supercritical fluid extraction. Comparison between Arbequina and Coratina cultivarsDauber, Cecilia; Carreras, Tatiana; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Irigaray, Bruno; Albores, Silvana; Gámbaro, Adriana; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Vieitez, Ignacioartículo
openAccesstannat.pdf.jpg2022Tannat grape skin: A feasible ingredient for the formulation of snacks with potential for reducing the risk of diabetesFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Ibáñez, Cecilia; Terán, Dahiana; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2002Textural quality of white pan bread by sensory and instrumental measurementsGámbaro, Adriana; Varela, Paula CSIC; Giménez, A.; Aldrovandi, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hough, Guillermoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2008Texture concepts for consumers: A better understanding of crispy-crunchy sensory perceptionVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Gámbaro, Adriana; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg12-ago-2007Texture concepts for consumers: Crispy/crunchy, a Spanish paradoxVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Gámbaro, Adriana; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
accesoRestringido.pdf.jpgjun-2009Use of enzymes in brown bread production and their influence on the shelf life of the sliced and wrapped products: A collaborative transcultural sensory evaluationFiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Gámbaro, Adriana; Giménez, Ana; Ares, Gastón; Wittig De Penna, E.; López, L.; López, M. E.artículo