English   español  

Navegación por Autor Franco, Daniel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 21 a 37 de 37 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2013Growth performance, carcass and meat quality of the Celta pig crossbred with Duroc and Landrance genotypesFranco, Daniel; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Lorenzo, José M.artículo
openAccessITEA2022-Zamuz.pdf.jpg1-jun-2022Impacto del modo de transporte al matadero (mezcla o no mezcla con animales extraños) de terneros de las razas Asturiana de los Valles y Retinta en los atributos físico‑químicos y organolépticos de carne madurada. Aceptabilidad y preferencia de los consumidoresZamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sierra, Verónica; Diñeiro, Yolanda; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Danielartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Inclusion of seaweeds as healthy approach to formulate new low-salt meat productsGullón Estévez, Patricia CSIC; Astray, Gonzalo; Gullón, Beatriz; Franco, Daniel; Bastianello Campagnol, Paulo Cezar; Lorenzo, José M.artículo
closedAccess2014Influence of natural extracts on the shelf life of modified atmosphere-packaged pork pattiesLorenzo, José M.; Sineiro, Jorge; Rodríguez-Amado, I. CSIC; Franco, Danielartículo
openAccessinflucalve.pdf.jpg2020Influence of production system and finishing feeding on meat quality of Rubia Gallega calvesRodríguez-Vázquez, Raquel; Pateiro, Mirian; López-Pedrouso, María; Gende, Antonio; Crecente, Santiago; Serrano, Martina P.; González, Jesús; Lorenzo, José M.; Zapata, Carlos; Franco, Danielartículo
openAccessMinhota_breed_cattle_2016.pdf.jpg2016Minhota breed cattle: Carcass characterisation and meat quality affected by sex and slaughter ageAraújo, J. P.; Lorenzo, José M.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Pires, P.; Cantalapiedra, J.; Franco, Danielartículo
openAccessMirandesa_Breed_Calves.pdf.jpg2015Mirandesa breed calves: growth performance and carcass characterization affected by sex and livestock production systemSousa, F.; Lorenzo, José M.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Cantalapiedra, J.; Iglesias, A.; Franco, Danielartículo
openAccessOptimization_antioxidant_extraction.pdf.jpg2014Optimisation of antioxidant extraction from Solanum tuberosum potato peel waste by surface response methodologyRodríguez-Amado, I. CSIC; Franco, Daniel; Sánchez, Maribel; Zapata, Carlos; Vázquez, José Antonio CSIC ORCIDartículo
openAccessOptimization_antioxidants_extraction_2018.pdf.jpg2018Optimization of antioxidants extraction from peanut skin to prevent oxidative processes during soybean oil storageFranco, Daniel; Rodríguez-Amado, I. CSIC; Agregán, Rubén; Munekata, Paulo E. S.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; Lorenzo, José M.artículo
openAccessOxidation_Stability_Pig.pdf.jpg2015Oxidation Stability of Pig Liver Pâté with Increasing Levels of Natural Antioxidants (Grape and Tea)Pateiro, M.; Lorenzo, José M.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Franco, Danielartículo
openAccessITEA2021-Zamuz.pdf.jpg1-dic-2021Perfil sensorial de la carne de vacuno de la raza Retinta procedente de dos sistemas de producción durante la maduraciónZamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Danielartículo
openAccessQuantification_of_proteome_OA_2015.pdf.jpg2015Quantification of proteome changes in bovine muscle from two-dimensional electrophoresis dataFranco, Daniel; Mato, Ariadna; Salgado, Francisco J.; López-Pedrouso, María; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Bravo, Susana; Parrado, María; Gallardo, José Manuel CSIC; Zapata, Carlosartículo de datos
openAccessFuente-Garcia-JProteom2019.pdf.jpg29-oct-2018Search for proteomic biomarkers related to bovine pre-slaughter stress using liquid isoelectric focusing (OFFGEL) and mass spectrometryFuente García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; García-Torres, Susana; Franco, Daniel; Zapata, Carlos; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCIDartículo
openAccessSensory_Lopez_Art2020.pdf.jpg2020Sensory and Physicochemical Analysis of Meat from Bovine Breeds in Different Livestock Production Systems, Pre-Slaughter Handling Conditions, and Ageing TimeLópez-Pedrouso, M.; Rodríguez-Vázquez, R.; Purriños, Laura; Oliván, Mamen; García-Torres, Susana; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID; Lorenzo, José M.; Zapata, Carlos; Franco, Danielartículo
openAccessswath.pdf.jpg2021SWATH-MS quantitative proteomic analysis of deer antler from two regenerating and mineralizing sectionsLópez-Pedrouso, María; Lorenzo, José M.; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Chonco, Louis CSIC ORCID; Pérez-Barbería, Francisco J. CSIC ORCID; García, Andrés J. CSIC ORCID ; López-Garrido, María-Pilar; Franco, Danielartículo
openAccessTacling_proteome_changes_2015.pdf.jpg2015Tackling proteome changes in the longissimus thoracis bovine muscle in response to pre-slaughter stressFranco, Daniel; Mato, Ariadna; Salgado, Francisco J.; López-Pedrouso, María; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Bravo, Susana; Parrado, María; Gallardo, José Manuel CSIC; Zapata, Carlosartículo
openAccessValorisation_pork_OA_2023.pdf.jpg2023Valorisation of pork by-products to obtain antioxidant and antihypertensive peptidesLópez-Pedrouso, María; Lorenzo, José M.; Bou, Ricard CSIC ORCID; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Valcárcel Barros, Jesús CSIC ORCID; Toldrá, Mònica; Franco, Danielartículo