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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2013 | Growth performance, carcass and meat quality of the Celta pig crossbred with Duroc and Landrance genotypes | Franco, Daniel; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Lorenzo, José M. | artículo |
openAccess | | 1-jun-2022 | Impacto del modo de transporte al matadero (mezcla o no mezcla con animales extraños) de terneros de las razas Asturiana de los Valles y Retinta en los atributos físico‑químicos y organolépticos de carne madurada. Aceptabilidad y preferencia de los consumidores | Zamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sierra, Verónica; Diñeiro, Yolanda; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Daniel | artículo |
closedAccess | | 2021 | Inclusion of seaweeds as healthy approach to formulate new low-salt meat products | Gullón Estévez, Patricia CSIC; Astray, Gonzalo; Gullón, Beatriz; Franco, Daniel; Bastianello Campagnol, Paulo Cezar; Lorenzo, José M. | artículo |
closedAccess | | 2014 | Influence of natural extracts on the shelf life of modified atmosphere-packaged pork patties | Lorenzo, José M.; Sineiro, Jorge; Rodríguez-Amado, I. CSIC; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 2020 | Influence of production system and finishing feeding on meat quality of Rubia Gallega calves | Rodríguez-Vázquez, Raquel; Pateiro, Mirian; López-Pedrouso, María; Gende, Antonio; Crecente, Santiago; Serrano, Martina P.; González, Jesús; Lorenzo, José M.; Zapata, Carlos; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 2016 | Minhota breed cattle: Carcass characterisation and meat quality affected by sex and slaughter age | Araújo, J. P.; Lorenzo, José M.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Pires, P.; Cantalapiedra, J.; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 2015 | Mirandesa breed calves: growth performance and carcass characterization affected by sex and livestock production system | Sousa, F.; Lorenzo, José M.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Cantalapiedra, J.; Iglesias, A.; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 2014 | Optimisation of antioxidant extraction from Solanum tuberosum potato peel waste by surface response methodology | Rodríguez-Amado, I. CSIC; Franco, Daniel; Sánchez, Maribel; Zapata, Carlos; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Optimization of antioxidants extraction from peanut skin to prevent oxidative processes during soybean oil storage | Franco, Daniel; Rodríguez-Amado, I. CSIC; Agregán, Rubén; Munekata, Paulo E. S.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; Lorenzo, José M. | artículo |
openAccess | | 2015 | Oxidation Stability of Pig Liver Pâté with Increasing Levels of Natural Antioxidants (Grape and Tea) | Pateiro, M.; Lorenzo, José M.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 1-dic-2021 | Perfil sensorial de la carne de vacuno de la raza Retinta procedente de dos sistemas de producción durante la maduración | Zamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 2015 | Quantification of proteome changes in bovine muscle from two-dimensional electrophoresis data | Franco, Daniel; Mato, Ariadna; Salgado, Francisco J.; López-Pedrouso, María; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Bravo, Susana; Parrado, María; Gallardo, José Manuel CSIC; Zapata, Carlos | artículo de datos |
openAccess | | 29-oct-2018 | Search for proteomic biomarkers related to bovine pre-slaughter stress using liquid isoelectric focusing (OFFGEL) and mass spectrometry | Fuente García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; García-Torres, Susana; Franco, Daniel; Zapata, Carlos; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Sensory and Physicochemical Analysis of Meat from Bovine Breeds in Different Livestock Production Systems, Pre-Slaughter Handling Conditions, and Ageing Time | López-Pedrouso, M.; Rodríguez-Vázquez, R.; Purriños, Laura; Oliván, Mamen; García-Torres, Susana; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID; Lorenzo, José M.; Zapata, Carlos; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 2021 | SWATH-MS quantitative proteomic analysis of deer antler from two regenerating and mineralizing sections | López-Pedrouso, María; Lorenzo, José M.; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Chonco, Louis CSIC ORCID; Pérez-Barbería, Francisco J. CSIC ORCID; García, Andrés J. CSIC ORCID ; López-Garrido, María-Pilar; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 2015 | Tackling proteome changes in the longissimus thoracis bovine muscle in response to pre-slaughter stress | Franco, Daniel; Mato, Ariadna; Salgado, Francisco J.; López-Pedrouso, María; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Bravo, Susana; Parrado, María; Gallardo, José Manuel CSIC; Zapata, Carlos | artículo |
openAccess | | 2023 | Valorisation of pork by-products to obtain antioxidant and antihypertensive peptides | López-Pedrouso, María; Lorenzo, José M.; Bou, Ricard CSIC ORCID; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Valcárcel Barros, Jesús CSIC ORCID; Toldrá, Mònica; Franco, Daniel | artículo |