Mostrando resultados 28 a 47 de 97
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | jun-2013 | Efecto del tiempo y la concentración de oxígeno en la evolución del color de vinos jóvenes | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; González Hernández, Marivel CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 19-jun-2023 | Efecto del tipo de elaboración de vinos blancos españoles: vino natural vs convencional | Castillo Río, Carolina; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID; Sánchez, Carlota; González Hernández, Marivel CSIC; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Peña, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ballester, Jordi; Parga-Dans, Eva CSIC ORCID ; Alonso-González, Pablo CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | may-2020 | Effect of aroma perception on taste and mouthfeel dimensions of red wines: Correlation of sensory and chemical measurements | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Jeffery, David W.; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red wines | Avizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Sanz-Asensio, J.; Martínez-Soria, M. T.; López-Alonso, M.; Dizy, Marta; Echávarri-Granado, José Federico; Vaquero-Fernández, L.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 28-abr-2023 | Effect of culture and familiarity on wine perception: a study with British and Spanish wine experts | Suárez, Alejandro CSIC ORCID; Rodrigues, Heber; Williams, Samantha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Depetris-Chauvin, Nicolas; Dunn, Gregory; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2020 | Effect of grape maturity on wine sensory and chemical features: The case of Moristel wines | Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Arias, Ignacio; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 7-abr-2010 | Effects of the Nonvolatile Matrix on the Aroma Perception of Wine | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-nov-2019 | Effects of vineyard ‘potential’ and grape maturation on the aroma-volatile profile of Grenache wines | Arias, Ignacio; Lacau, Blanca; Astrain, Jesús; Barón, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 18-oct-2017 | Estudio de interacciones sensoriales del tipo amargor-aroma, astringencia-aroma, amargor-acidez y astringencia-acidez en vino tinto. Efecto del nivel de experiencia del consumidor | De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Evaluación del color del vino tinto mediante análisis sensorial. Correlación de las medidas físico-químicas con los atributos sensoriales | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; González Hernández, Marivel CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 15-dic-2016 | Evaluation of the impact of initial red wine composition on changes in color and anthocyanin content during bottle storage | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2015 | Evolución de la composición no volátil de vinos de tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | sep-2015 | Evolución del color y de la composición antociánica de vinos de crianza durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno | Echávarri-Granado, José Federico; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jul-2016 | Evolución del color y la composición antocianica de vinos tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | sep-2014 | Evolution of bitterness and astringency during red wine ageing and their correlation with non-volatile composition | Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 14-feb-2018 | Formation and accumulation of acetaldehyde and strecker aldehydes during red wine oxidation | Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Marrufo-Curtido, Almudena; Carrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2016 | Identification of green, aggressive and hard character of wines by a chemo-sensory directed methodology | Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Lacau, Blanca; Barón, Cristina; Valentin, Dominique; Astrain, Jesús; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 11-oct-2023 | Identification of Sensory and Voltammetric Markers of Regional Typicality: Tempranillo Rioja Wines as a Case Study | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Losifidis, Achilleas; González Hernández, Marivel CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique | artículo |
closedAccess | | 2012 | Insights on the chemical basis of the astringency of Spanish red wines | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Key changes in wine aroma active compounds during bottle storage of Spanish red wines under different oxygen levels | Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Culleré, Laura; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |