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Navegación por Autor Fernández-Espinar, María Teresa

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openAccessFH2020-Ballester.pdf.jpg13-nov-2019Isolation of red quinoa fibre by wet and dry milling and application as a potential functional bakery ingredientBallester Sánchez, Jaime CSIC; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID artículo
openAccesssem.pdf.jpg1993Manipulación genética de la síntesis de enzimas fúngicas de uso en industrias de alimentosGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Pérez-González, José A.; Ventura, Luisa CSIC; Sánchez Torres, Paloma CSIC ORCID ; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Vallés Alventosa, Salvador CSIC; Piñaga, Francisco; Ramón, Daniel CSICartículo
openAccess2356011_A1.pdf.jpg4-abr-2011Microorganismo fermentador productor de altas concentraciones de glicerol y sus aplicaciones en la producción de bebidas alcohólicas/vinoQuerol, Amparo CSIC ORCID; Ossorio González, Pablo; Gómez, Ramón; Martorell Guerola, Patricia; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Tarín, Josésolicitud de patente
openAccessjournal.pone.0098094.pdf.jpg2014Pathogenic potential of Saccharomyces strains isolated from dietary supplementsLlopis, Silvia CSIC; Hernández Haro, C; Monteoliva, Lucía; Querol, Amparo CSIC ORCID; Molina, María; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccess2019FH-Ballester.pdf.jpg29-nov-2018Quinoa wet-milling: Effect of steeping conditions on starch recovery and qualityBallester Sánchez, Jaime CSIC; Gil, José Vicente CSIC ORCID; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID artículo
openAccess2019EFRT-Ballester.pdf.jpg4-mar-2019Rheological and thermal properties of royal quinoa and wheat flour blends for breadmakingBallester Sánchez, Jaime CSIC; Yalcin, E.; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID artículo
openAccess1471-2164-13-419.pdf.jpg23-ago-2012Transcriptomics in human blood incubation reveals the importance of oxidative stress response in Saccharomyces cerevisiae clinical strainsLlopis, Silvia CSIC; Querol, Amparo CSIC ORCID; Heyken, Antje; Hube, Bernhard; Jespersen, Lene; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Pérez-Torrado, Roberto CSIC ORCIDartículo