English   español  

Navegación por Autor Fernández Martín, Fernando

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 32 a 51 de 67 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Konjac gel fat analogue for use in meat products: Comparison with pork fatsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Rodríguez Salas, L. CSIC; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Mechanical and thermal behaviour of flexible food packaging polymeric films materials under high pressure/temperature treatmentsGalotto, M. J.; Ulloa, P. A.; Hernández, D.; Fernández Martín, Fernando CSIC; Gavara, Rafael CSIC ORCID ; Guarda, Abelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Molecular association of normal alkanoic acids with their thallium(I) salts: A new homologous series of fatty acid metal soapsFernández-García, Marcos CSIC ORCID ; García, M. V.; Redondo, M. I.; Cheda, J. A. R.; Westrum Jr., E. F.; Fernández Martín, Fernando CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Olive oil based edible W/O/W emulsions stability as affected by addition of some acylglyceridesFernández Martín, Fernando CSIC; Freire, María CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Phase behavior of the n-decanoic acid + thallium(I) n-decanoate systemRodríguez Cheda, José A.; Fernández, M.; Ungarelli, P.; Ferloni, P.; Fernández Martín, Fernando CSICartículo
openAccessFilm-gelatin-oregano-rosemary-CSIC.pdf.jpg2009Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessGelatin-lignin-films-CSIC.pdf.jpg2013Physical and functional characterization of active fish gelatin films incorporated with ligninNúñez-Flores, R. CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Physico-chemical and film-forming properties of bovine-hide and tuna-skin gelatin: A comparative studyGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Plasma protein and soy fiber content effect on bologna sausage properties as influenced by fat levelCofrades, Susana CSIC ORCID; Guerra, M. A.; Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Polymer precursors of polyacetylene. Thermal degradation of poly(vinyl esters). Part 1-Molecular weight dependence of the autocatalytic thermal degradation of poly(vinyl acetate) (PVAc)Barrales-Rienda, J.M; Sánchez Chaves, M.; Mazón Arechederra, J. M.; Fernández Martín, Fernando CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Polymer precursors of polyacetylene. Thermal degradation of poly(vinyl esters). Part II-Effect of the n-acyl chain length on the autocatalytic thermal degradation of a homologous series of poly(vinyl n-alkyl esters) (PV-n-AEs)Barrales-Rienda, J.M; Sánchez Chaves, M.; Mazón-Arechederra, J.M; Fernández Martín, Fernando CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Preparation and Molecular Characterization of Chitosans Obtained from Shrimp (Litopenaeus vannamei) ShellsFernández Martín, Fernando CSIC; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández-García, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Pressure-assisted gelation of chemically modified poultry meat battersCarballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Pressure/Heat Combinations on Pork Meat Batters: Protein Thermal Behavior and Product Rheological PropertiesFernández Martín, Fernando CSIC; Fernández, Paloma; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Pressurization of some starches compared to heating: Calorimetric, thermo-optical and X-ray examinationFernández Martín, Fernando CSIC; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; Tabilo-Munizaga, Gipsy; Barbosa Cánovas, Gustavo V.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Protein denaturation and structural damage during high-pressure-shift freezing of porcine and bovine muscleFernández Martín, Fernando CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Role of lignosulphonate in properties of fish gelatin filmsNúñez-Flores, R. CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Salt and phosphate effects on the gelling process of pressure/heat treated pork battersFernández Martín, Fernando CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Self-sterilized EVOH-TiO2 nanocomposites: Interface effects on biocidal propertiesCerrada, María L. CSIC ORCID; Serrano, Cristina CSIC; Sánchez-Chaves, Manuel CSIC; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Andrés, Alicia de CSIC ORCID; Jiménez Riobóo, R. J. CSIC ORCID; Kubacka, Anna CSIC ORCID; Ferrer, Manuel CSIC ORCID; Fernández-García, Marta CSIC ORCID artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS365747.pdf.jpg9-nov-2011Solid state characterization and antimicrobial activity of several shrimp chitosansArancibia, Mirari CSIC ORCID; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSICpóster de congreso