English   español  

Navegación por Autor Farràs, Marta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 4 a 10 de 10 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessEffects of Virgin Olive Oil_Farras.pdf.jpg26-feb-2020Effects of Virgin Olive Oil and Phenol-Enriched Virgin Olive Oils on Lipoprotein AtherogenicityFarràs, Marta; Canyelles, Marina; Fitó, Montserrat; Escolà-Gil, Joan Carlesartículo
openAccessantioxidants-11-01964.pdf.jpg30-sep-2022Impact of phenol-enriched virgin olive oils on serum metabonome and its relationship with cardiometabolic parametersFarràs, Marta; Swann, Jonathan R.; Rowland, Ian; Rubió, Laura; Subirana, Isaac; Catalán, Úrsula; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosa; Covas, María Isabel; Blanco-Vaca, Francisco; Fitó, Montserrat; Mayneris-Perxachs, Jordiartículo
openAccessImpact_Phenol.pdf.jpgago-2020Impact of Phenol-Enriched virgin olive oils on the Postprandial Levels of circulating microRNAs reted to carladiovascular diseaseDaimiel, Lidia; Micó, Víctor; Valls, Rosa-Maria; Pedret, Anna; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Laura; Fitó, Montserrat; Farràs, Marta; Covas, María Isabel; Solá, Rosa; Ordovás, José M.artículo
openAccessphenol_virgin_olive_oil_macrophage_cholesterol.pdf.jpg3-ago-2020Phenol-enriched virgin olive oil promotes macrophage-specific reverse cholesterol transport in vivoCedó, Lídia; Fernández-Castillejo, Sara; Rubió, Laura; Metso, Jari; Santos, David; Muñoz-Aguayo, Daniel; Rivas-Urbina, Andrea; Tondo, Mireia; Méndez-Lara, Karen Alejandra; Farràs, Marta; Jauhiainen, Matti; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Fitó, Montserrat; Blanco-Vaca, Francisco; Solà, Rosa; Escolà-Gil, Joan Carlesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2021Special issue: Diet, lipids, and cancer: From Pathogenic mechanisms to potential therapeutic strategiesFarràs, Marta; Escolà-Gil, Joan Carleseditorial
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-may-2019The intake of olive oil phenolic compounds promotes macrophage-specific reverse cholesterol transport in vivoCedó, Lídia; Fernández-Castillejo, Sara; Rubió, Laura; Metso, Jari; Santos, D.; Muñoz, D.; Rivas-Urbina, Andrea; Méndez-Lara, Karen Alejandra; Farràs, Marta; Jauhiainen, Matti; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Fitó, Montserrat; Blanco-Vaca, Francisco; Solá, Rosa; Escolà-Gil, Joan Carlespóster de congreso
openAccessMolecular Nutrition Food Res - 2021 - Fern ndez‐Castillejo - Virgin Olive Oil Phenolic Compounds Modulate the HDL Lipidome.pdf.jpgmay-2021Virgin olive oil phenolic compounds modulate the HDL lipidome in hypercholesterolaemic subjects: a lipidomic analysis of the VOHF studyFernández-Castillejo, Sara; Pedret, Anna; Catalán, Úrsula; Valls, Rosa-Maria; Farràs, Marta; Rubió, Laura; Castañer, Olga; Macià, Alba; Fitó, Montserrat; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Covas, María Isabel; Giera, Martin; Remaley, Alan T.; Solá, Rosaartículo