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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 10-ene-2022 | Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration Wines | Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Sanz, Susana; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Do Non-Saccharomyces Yeasts Work Equally with Three Different Red Grape Varieties? | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López, Rosa CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 31-may-2021 | Efecto de la inoculación con levaduras no-Saccharomyces en el desarrollo de las fermentaciones y en la calidad de los vinos tintos | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | feb-2022 | Effect of the Atmospheric Pressure Cold Plasma Treatment on Tempranillo Red Wine Quality in Batch and Flow Systems | Sainz-García, Elisa; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Múgica-Vidal, Rodolfo; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Alba Elías, Fernando; González-Arenzana, L. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 5-ago-2019 | Effect of the atmospheric pressure cold plasma treatment on Tempranillo Red wine quality in batch and flow systems | Sainz-García, Elisa; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Múgica-Vidal, Rodolfo; López, Rosa CSIC ORCID ; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Alba Elías, Fernando; González-Arenzana, L. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 9-abr-2019 | Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo wines | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | sep-2018 | Evaluating a preventive biological control agent applied on grapevines against Botrytis cinerea and its influence on winemaking | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2-feb-2018 | Impact of chemical and biological fungicides applied to grapevine on grape biofilm, must, and wine microbial diversity | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 28-jun-2017 | Impacto de la aplicación foliar de nitrógeno en la comunidad de bacterias lácticas de mostos y vinos | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 21-jun-2021 | Influence of the carbonic maceration winemaking method on the colour features of Tempranillo red wines | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 30-jul-2020 | Influence of the carbonic maceration winemaking method on the physicochemical, colour, aromatic and microbiological features of tempranillo red wines | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Rosario; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | oct-2022 | Influence of the temperature and the origin of CO2 (anaerobiosis methodology) on the intracellular fermentation of wines made by carbonic maceration | Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Sanz, Susana; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 5-jun-2023 | Organoleptic quality of wines in contact with oak wood fragments immersed in plasma activated water (PAW) | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Larreina, Beatriz CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Alba Elías, Fernando; González-Marcos, Ana; Sainz-García, Elisa; Sainz-García, Ana; López-Alfaro, Isabel | comunicación de congreso |
closedAccess | | may-2017 | Screening of enzymatic activities within different enological non-Saccharomyces yeasts | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 3-may-2023 | Selección de levaduras no-Saccharomyces para la elaboración de vinos tintos | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 30-nov-2021 | Selección de levaduras no-Saccharomyces para la elaboración de vinos tintos de calidad | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID | tesis doctoral |
openAccess | | 10-ago-2021 | Selection process of a mixed inoculum of non-saccharomyces yeasts isolated in the D.O.Ca. Rioja | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López, Rosa CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 31-may-2021 | Una nueva tecnología para eliminar Brettanomyces de la madera de roble de barricas: el plasma atmosférico frío | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Sainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Alba Elías, Fernando; Sainz-García, Elisa | comunicación de congreso |
closedAccess | | oct-2018 | Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non- Saccharomyces/Saccharomyces yeasts | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2018 | Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clones | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |