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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1987 | Propiedades funcionales de la goma de garrofín. Influencia en la resistencia a la compresión de los geles de agar y de kappa carragenato | Baidón, S.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1986 | Relajación de sistemas viscoelásticos. Comparación de métodos de análisis de las curvas experimentales | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis; Serra Síster, Pedro | artículo |
closedAccess | | ago-2000 | Relationships between acceptability and sensory attributes of peach nectars using internal preference mapping | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Pastor Castillo, M. Vicenta; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1983 | Reología del puré de albaricoque: selección del método de medida del umbral de fluencia | Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 1982 | Reología físico química del puré de albaricoque: I. Determinación de las características químicas, físicas y estructurales | Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 1982 | Reología fisicoquímica del puré de albaricoque: II. Caracterización del flujo y relación entre los parámetros | Durán, Luis; Clemente, G.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 1999 | Review: Perception of taste. Physiochemical and psychophysical aspects | Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | feb-2002 | Rheological and optical properties of commercial chocolate milk beverages | Yanes, Mario; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | abr-1991 | Rheological behaviour of sheares jams. Relation with fruit content | Carbonell, E.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | ene-2005 | Rheological characterization of semisolid dairy desserts. Effect of temperature | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | dic-1993 | Rheological indices of fruit content in jams: effect of formulation on flow plasticity of sheared strawberry and peach jams | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Carbonell, E.; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | ene-1991 | Rheological indices of fruit content in jams: influence of formularion on time-dependent flow of sheared strawberry and peach jams | Carbonell, E.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | mar-1982 | Rheology of apricot puree: characterization of flow | Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 1989 | Selección de un equipo de catadores para el análisis descriptivo de la textura no oral de geles de hidrocoloides | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Damásio, Maria Helena; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1996 | Sensory profile of peach nectars. Evaluation of assessors and attributes by generalized Procrustes analysis | Pastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1997 | Sensory quality of low-sugar orange gels with gellan, xanthan and locust bean gums | Damásio, Maria Helena; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1987 | Sinéresis de los geles de agar y de kappa-carragenato: influencia de la adición de gomas de garrofín y de guar | Durán, Luis; Baidón, S.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | sep-1993 | Stress relaxation of fruit gels. Evaluation of models and effects of composition | Gamero, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | jun-2003 | Texture of cultured gilthead sea bream (Sparus aurata): Instrumental and sensory measurement | Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Durán, Luis; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | jun-1995 | Texture of sweet orange gels by free-choice profiling | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Trujillo, C.; Damásio, Maria Helena; Durán, Luis | artículo |