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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | oct-2001 | Influence of color on perception of sweetnes and fruit flavor of fruit drinks | Durán, Luis; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Bayarri, Sara CSIC | artículo |
closedAccess | | 2001 | Influence of color on perception of sweetness and fruit flavor of fruit drinks | Bayarri, Sara CSIC; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1999 | Influence of composition on mechanical properties of strawberry gels. Compression test and texture profile analysis | Hernández, M. J.; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 1994 | Influence of composition on non-oral texture of kappa-carrageenan-locust bean gum-guar gum mixed gels | Damásio, Maria Helena; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1990 | Influence of composition on the resistance to compression of kappa carrageenan - locust bean gum - guar gum mixed gels. Relation between instrumental and sensorial measurements | Damásio, Maria Helena; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 24-abr-2002 | Influence of low sucrose concentrations on the viscoelastic properties of kappa-carrageenan gels | Bayarri, Sara CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2004 | Influence of sweeteners on the viscoelasticity of hydrocolloids gelled systems | Bayarri, Sara CSIC; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 1990 | Influencia de la composición en las propiedades mecánicas de geles mixtos de kappa-carragenato, goma de garrofin y goma guar: resistencia al corte | Durán, Luis; Capilla, C.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Damásio, Maria Helena | artículo |
closedAccess | | 1994 | Influencia de la concentración, del pH y de la presencia de sal en el comportamiento reológico de disoluciones acuosas de derivados de celulosa | Durán, Luis; Pareja, L.; Pastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | ago-1994 | Low sugar bakery jams with gellan gum guar gum mixtures. Influence of composition on texture | Durán, E.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1989 | Mechanical properties of kappa carrageenan—locust bean gum mixed gels with added sucrose | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1983 | Medida del comportamiento reológico de los alimentos sólidos. I. Bases teóricas | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1983 | Medida del comportamiento reológico de los alimentos sólidos. II. Métodos fundamentales | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1984 | Medida del comportamiento reológico de los geles de pectina de alto metoxilo con un reómetro cono placa. Relación con la composición | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1986 | Medida sensorial e instrumental de la consistencia de las salsas de tomate frito comerciales | Durán, Luis; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 1988 | Modificación del aroma del zumo de naranja durante el almacenamiento. Evaluación sensorial mediante análisis de proximidades | Vélez, C.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1983 | Nota previa: los parámetros reológicos como posibles índices del contenido en fruta de las mermeladas | Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 2000 | Note. Influence of texture and type of hydrocolloid on perception of basic tastes in carrageenan and gellan gels | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Peyrolón, M.; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 15-mar-1999 | Optimising acceptability of low-sugar strawberry gels segmenting consumers by internal preference mapping | Damásio, Maria Helena; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | jul-1996 | Optimizing acceptability of a high fruit-low sugar peach nectar using aspartame and guar gum | Pastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis | artículo |