Mostrando resultados 15 a 34 de 68
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1985 | Efecto de la concentración y de la adición de iota-carragenato y de goma de garrofin en la resistencia a la compresión de geles de kappa-carragenato | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | oct-2006 | Effect of addition of sucrose and aspartame on the compression resistance of hydrocolloids gels | Bayarri, Sara CSIC; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | nov-2002 | Effect of hydrocolloid type and concentration on flow behaviour and sensory properties of milk beverages model systems | Yanes, Mario; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | ene-2005 | Effect of substitution of aspartame for sucrose on instrumental texture profile of hydrocolloids gelled systems | Bayarri, Sara CSIC; Durán, Luis; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
openAccess | | jun-2003 | Effect of temperature on steady-state flow behaviour of semisolid dairy desserts | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | presentación |
openAccess | | jul-2003 | Effect of temperature on viscoelastic properties of semisolid dairy desserts | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | presentación |
closedAccess | | ago-1994 | Effects of concentration, pH and salt content on flow characteristics of xanthan gum solutions | Pastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1992 | Effects of fruit pulp and sucrose on the compression response of different polysaccharides gel systems | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | abr-1996 | Effects of hydrocolloids and aspartame on sensory viscosity and sweetness of low calorie peach nectars | Pastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 10-jul-1995 | Effects of polyols on mechanical behaviour of hydrocolloid gels | Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Durán, Luis | póster de congreso |
closedAccess | | nov-1986 | Effects of the addition of sucrose and cellulose on the compression behaviour of ϰ-carrageenan gels | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1984 | El comportamiento reológico de los geles de hidrocoloides. Relajación con su composición y estructura | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo de revisión |
closedAccess | | 1988 | Evolución del comportamiento reológico de las confituras de melocotón con la dilución: influencia del contenido en sólidos solubles y en fruta | Durán, Luis; Baidón, S.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | sep-1991 | Fruit Content Influence on Gel Strength of Strawberry and Peach Jams | Carbonell, E.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | oct-2001 | Influence of color on perception of sweetnes and fruit flavor of fruit drinks | Durán, Luis; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Bayarri, Sara CSIC | artículo |
closedAccess | | 2001 | Influence of color on perception of sweetness and fruit flavor of fruit drinks | Bayarri, Sara CSIC; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1999 | Influence of composition on mechanical properties of strawberry gels. Compression test and texture profile analysis | Hernández, M. J.; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 1994 | Influence of composition on non-oral texture of kappa-carrageenan-locust bean gum-guar gum mixed gels | Damásio, Maria Helena; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 1990 | Influence of composition on the resistance to compression of kappa carrageenan - locust bean gum - guar gum mixed gels. Relation between instrumental and sensorial measurements | Damásio, Maria Helena; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luis | artículo |
closedAccess | | 24-abr-2002 | Influence of low sucrose concentrations on the viscoelastic properties of kappa-carrageenan gels | Bayarri, Sara CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | póster de congreso |