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Navegación por Autor Durán, Luis

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Efecto de la concentración y de la adición de iota-carragenato y de goma de garrofin en la resistencia a la compresión de geles de kappa-carragenatoFiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2006Effect of addition of sucrose and aspartame on the compression resistance of hydrocolloids gelsBayarri, Sara CSIC; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2002Effect of hydrocolloid type and concentration on flow behaviour and sensory properties of milk beverages model systemsYanes, Mario; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2005Effect of substitution of aspartame for sucrose on instrumental texture profile of hydrocolloids gelled systemsBayarri, Sara CSIC; Durán, Luis; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessposter comp nizo.pdf.jpgjun-2003Effect of temperature on steady-state flow behaviour of semisolid dairy dessertsTárrega, Amparo CSIC ORCID; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
openAccessposter gales.pdf.jpgjul-2003Effect of temperature on viscoelastic properties of semisolid dairy dessertsTárrega, Amparo CSIC ORCID; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1994Effects of concentration, pH and salt content on flow characteristics of xanthan gum solutionsPastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effects of fruit pulp and sucrose on the compression response of different polysaccharides gel systemsFiszman, Susana CSIC ORCID ; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1996Effects of hydrocolloids and aspartame on sensory viscosity and sweetness of low calorie peach nectarsPastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-jul-1995Effects of polyols on mechanical behaviour of hydrocolloid gelsSalvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Durán, Luispóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-1986Effects of the addition of sucrose and cellulose on the compression behaviour of ϰ-carrageenan gelsFiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984El comportamiento reológico de los geles de hidrocoloides. Relajación con su composición y estructuraFiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Evolución del comportamiento reológico de las confituras de melocotón con la dilución: influencia del contenido en sólidos solubles y en frutaDurán, Luis; Baidón, S.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1991Fruit Content Influence on Gel Strength of Strawberry and Peach JamsCarbonell, E.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2001Influence of color on perception of sweetnes and fruit flavor of fruit drinksDurán, Luis; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Bayarri, Sara CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Influence of color on perception of sweetness and fruit flavor of fruit drinksBayarri, Sara CSIC; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Influence of composition on mechanical properties of strawberry gels. Compression test and texture profile analysisHernández, M. J.; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Influence of composition on non-oral texture of kappa-carrageenan-locust bean gum-guar gum mixed gelsDamásio, Maria Helena; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Influence of composition on the resistance to compression of kappa carrageenan - locust bean gum - guar gum mixed gels. Relation between instrumental and sensorial measurementsDamásio, Maria Helena; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg24-abr-2002Influence of low sucrose concentrations on the viscoelastic properties of kappa-carrageenan gelsBayarri, Sara CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC póster de congreso