English   español  

Navegación por Autor Dizy, Marta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 13 a 28 de 28 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess10-jul-2023Overhead spray water treatment as a mitigation strategy for reducing vine stress and preserving grape quality during heatwavesWilson, A.; Dizy, Marta; Domínguez, D.; Rosas, M. I. de; Baldo, J.; Gargantini, R.; Deis, L.; Martínez, L.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019PLS-SEM models for aroma, taste and mouthfeel descriptors of ultra premium winesLiu, Shuyan; Winkler, Manfred; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ruiz Vega, Agustín; Dizy, Martacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Pressurization and cold storage of strawberry purée: Colour, anthocyanins, ascorbic acid and pectin methylesteraseBodelón, Óscar G.; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Dizy, Marta; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine GrapesGonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Ortigosa, N.; Dizy, Marta; Martínez-Soria, M. T.; Sanz-Asensio, J.; Echávarri-Granado, José Federico; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátilFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Martaartículo
closedAccess2010Relationship between Nonvolatile Composition and Sensory Properties of Premium Spanish Red Wines and Their Correlation to Quality PerceptionSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumersGonzález Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominiquepóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Study of perceptions implicated in masking wines bitterness and selection of phenolic compounds with ability to predict bitternessGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Study of the Effect of Low Molecular Weight Phenols in the In-Mouth Sensory Perception of High Molecular Weight Phenols in wines. An approach to taste-taste and taste-astringency interactionsGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Taste and mouthfeel properties of red wines proanthocyanidins and their relation to the chemical compositionGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Ultra Performance Liquid Chromatography Coupled to Ultraviolet-Vis and Mass Spectrometry Detector for Screening of Organic Acids and Polyphenols in Red WineGonzález Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-ago-2017Using trained panel descriptors to predict experts perception of winesGonzález Hernández, Marivel CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ruiz Vega, Agustínpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Vinos reconstituidos: Efecto de los compuestos de bajo peso molecular en la percepción gustativa de los compuestos fenólicos de alto peso molecular y viceversaGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Vinos tintos crianza riojanos: una relación entre el análisis sensorial descriptivo, valoración de profesionales y percepción de calidad de consumidores.González Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Busto, Fernando; Garrido, Elena; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-abr-2017Wine assessment prediction using trained panelistsGonzález-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Ruiz, A.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Dizy, Martacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2013Wines reconstitution strategy: a thorough study of the effect of low molecular weight phenols in the in-mouth sensory perception of high molecular weight phenols and vice versaGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso