English   español  

Navegación por Autor Dizy, Marta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 28  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A novel spectral fingerprint analysis to discriminate dry red winesYan, Wen; Yong-sheng, Tao; Xiao-fan, Huo; Dizy, Martaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Análisis sensorial descriptivo de vinos tintos crianza riojanos: valoración de los críticos de vinosGonzález Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccess1-s2.0-S0023643823001391-main.pdf.jpg1-mar-2023Assessing ultrapremium red wine quality using PLS-SEMLiu, Shu-Yan CSIC; Ruiz Vega, Agustín; Dizy, Martaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2015Assessment of the organoleptic properties of low molecular weight compounds in reconstituted winesDiago, Maria P. CSIC ORCID; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessjun-2015Atributos sensoriales con capacidad predictiva en el amargor de vinos tintosFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Avizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Dizy, Marta; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccess2010Characterization of taste-active fractions in red wine combining HPLC fractionation, sensory analysis and ultra performance liquid chromatography coupled with mass spectrometry detectionSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccess8-nov-2023Cómo determinar el perfil organoléptico aplicado al caso de los vinos ultrapremiumDizy, Marta; Ruiz Vega, Agustín; Liu, Shuyan; Winkler, Manfredcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Comparative study of qualitative and quantative important components in Rooibos (Aspalathus Linearis), green and black teaSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jul-2014Contribution of low molecular weight phenols to bitter taste and mouthfeel properties in red winesGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccess21-nov-2023Effect of Climate Change on the quality of grapes and wines of the varieties Malbec, Syrah and Bonarda subjected to temperature increasesDizy, Marta; Wilson, A.; Martínez, L.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red winesAvizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Sanz-Asensio, J.; Martínez-Soria, M. T.; López-Alonso, M.; Dizy, Marta; Echávarri-Granado, José Federico; Vaquero-Fernández, L.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Estudio de la microflora residual en vinos portugueses (D.O.C. Douro)García, Beatriz; Miranda, Leticia; Dizy, Marta; Verdial, Joaopóster de congreso
closedAccess10-jul-2023Overhead spray water treatment as a mitigation strategy for reducing vine stress and preserving grape quality during heatwavesWilson, A.; Dizy, Marta; Domínguez, D.; Rosas, M. I. de; Baldo, J.; Gargantini, R.; Deis, L.; Martínez, L.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019PLS-SEM models for aroma, taste and mouthfeel descriptors of ultra premium winesLiu, Shuyan; Winkler, Manfred; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ruiz Vega, Agustín; Dizy, Martacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Pressurization and cold storage of strawberry purée: Colour, anthocyanins, ascorbic acid and pectin methylesteraseBodelón, Óscar G.; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Dizy, Marta; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine GrapesGonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Ortigosa, N.; Dizy, Marta; Martínez-Soria, M. T.; Sanz-Asensio, J.; Echávarri-Granado, José Federico; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátilFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Martaartículo
closedAccess2010Relationship between Nonvolatile Composition and Sensory Properties of Premium Spanish Red Wines and Their Correlation to Quality PerceptionSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumersGonzález Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominiquepóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Study of perceptions implicated in masking wines bitterness and selection of phenolic compounds with ability to predict bitternessGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso