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Navegación por Autor Díaz, M. Teresa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2015The effect of intermittent feeding on the pre-slaughter fasting response in rainbow troutBermejo-Poza, Rubén; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.; González de Chávarri, E.; Díaz, M. Teresa; Villarroel, M.artículo
closedAccess2012The effects of journey duration and space allowance on the behavioural and biochemical measurements of stress responses in suckling lambs during transport to an abattoirFuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; González de Chávarri, E.; Sánchez, Mónica; Vieira, Ceferina; Lauzurica, S.; Díaz, M. Teresa; Pérez, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccess2005The influences of carcass weight and depot on the fatty acid composition of fats of suckling Manchego lambsCañeque, V.; Díaz, M. Teresa; Álvarez, I.; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
closedAccess2005Use of carcass weight to classify Manchego sucking lambs and its relation to carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; De la Fuente, José; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Velasco, Susana; Álvarez, I.; Ruiz de Huidobro, F.; Onega, E.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Cañeque, V.artículo
closedAccess2002Use of concentrate or pasture for fattening lambs and its effect on carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; González, Jorge; Manzanares, Carolinaartículo
openAccessRN34.pdf.jpg2018Use of red wine polyphenols as a natural preservative in health-promoting omega-3 fatty acids-enriched Lamb pattiesMuíño, I.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Bermejo-Poza, Rubén; Díaz, M. Teresaartículo
closedAccessoficial.pdf.jpg2003Use of whole barley with a protein supplement to fatten lambs under different management systems and its effect on meat and carcass qualityCañeque, V.; Velasco, Susana; Díaz, M. Teresa; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.artículo
closedAccess2017Valorisation of an extract from olive oil waste as a natural antioxidant for reducing meat waste resulting from oxidative processesMuíño, I.; Díaz, M. Teresa; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Rivas-Cañedo, A.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo