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Navegación por Autor Corzo-Martínez, Marta

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Revalorización de un alperujo de oliva mediante extracción supercrítica en celda agitadaArranz-Martínez, Pablo CSIC ; Barroso, Elvira CSIC; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Role of pyridoxamine in the formation of the amadori/heyns compounds and aggregates during the glycation of β-lactoglobulin with galactose and tagatoseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Stearidonic acid concentration by urea complexation from Echium oilVázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Ortego, Elena; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Structural characterization of bovine β-lactoglobulin-galactose/ tagatose maillard complexes by electrophoretic, chromatographic, and spectroscopic methodsCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessoryzaebeta.pdf.jpg2016Synthesis of oligosaccharides derived from lactulose (OsLu) using soluble and immobilized Aspergillus oryzae β-galactosidaseCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Irazoqui, Gabriela; Giacomini, Cecilia; Batista-Viera, Francisco; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccesssynthesisprebioticarbohydrate.pdf.jpg2013Synthesis of prebiotic carbohydrates derived from cheese whey permeate by a combined process of isomerisation and transgalactosylationCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Copoví, Paula CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessTofuwhey.pdf.jpg2016Tofu whey permeate is an efficient source to enzymatically produce prebiotic fructooligosaccharides and novel fructosylated α-galactosidesCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; García-Campos, Gema CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccesscheese_tofu_whey_Corzo.PDF.jpg25-sep-2015Valorization of cheese and tofu whey through enzymatic synthesis of lactosucroseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Luscher, Alice; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo