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Navegación por Autor Corral, Sara

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openAccessFood Chemistry-2016-Corral.pdf.jpg2016Determination of sulfur and nitrogen compounds during the processing of dry fermented sausages and their relation to amino acid generationCorral, Sara CSIC ORCID; Leitner, E.; Siegmund, B.; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessFood control-2014-Corral.pdf.jpg2014Effect of fat and salt reduction on the sensory quality of slow fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeastCorral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccess2016 Meat Sci 116 140-150.pdf.jpg2-feb-2016Effect of the use of entire male fat in the production of reduced salt fermented sausagesCorral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessARTICULOS486989.pdf.jpg2013Healthy trends affect the quality of traditional meat products in mediterranean areaFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Olivares Sevilla, Alicia CSIC; Corral, Sara CSIC ORCIDartículo
closedAccess2013 Eurocarne 2013 n218 pp59-63.pdf.jpg2013Importancia de la reducción de sal en embutidos crudo curados de larga maduración en la aceptación por consumidoresFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Corral, Sara CSIC ORCIDartículo
openAccessFood Control-2015-Corral.pdf.jpg2015Improvement the aroma of reduced fat and salt fermented sausages by Debaromyces hansenii inoculationCorral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessCorral et al 2018 J Sci Food Agric V98 2121-2130.pdf.jpg23-sep-2017Lipolysis and aroma generation as mechanisms involved in masking boar taint in sodium reduced fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeastCorral, Sara CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; López-Díez, José Javier; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccess2017 Eurocarne 259 pp 112-118 Flores et al.pdf.jpg2017Mejora del aroma de embutidos curados madurados reformulados y fabricados con grasa de machos enteros mediante el empleo de levadurasFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Corral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCIDartículo
openAccessFFJ-2017-Corral.pdf.jpg8-ago-2017Occurrence of 1-(methylthio)propane producing off-flavour in fresh beef meatCorral, Sara CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessCorral-Meat Sci 2013.pdf.jpgmar-2013Salt reduction in slow fermented sausages affects the generation of aroma active compoundsCorral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessCorral-Meat Sci 2017.pdf.jpg24-ago-2016Yeast inoculation as a strategy to improve the physico-chemical and sensory properties of reduced salt fermented sausages produced with entire male fatCorral, Sara CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; López Díez, José Javier CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessFlores M - IJFM 2015 V212 16-24 CSIC deposito.pdf.jpg2015Yeast strains as potential aroma enhancers in dry fermented sausagesFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Corral, Sara CSIC ORCID; Cano García, Liliana CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCIDartículo