English   español  

Navegación por Autor Collado González, Jacinta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Correlation between water stress and phenolic compounds of hydroSOStainable almondsLipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Wojdyło, Aneta; López Lluch, David B.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessCriteria_ HydroSOS_Qualit_Index_application_2020_OA_CC4.pdf.jpg17-feb-2020Criteria for hydroSOS quality index. Application to extra virgin olive oil and processed table olivesSánchez-Bravo, Paola; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Corell González, M.; Noguera-Artiaga, Luis; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Martín Palomo, Mª José; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessEffect_Deficit_Irrigation.pdf.jpg30-sep-2014Effect of deficit irrigation and elaboration process of spanish-style green table olives on phytoprostanes content in Manzanilla de Sevilla olive fleshCollado González, Jacinta CSIC ORCID; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessEvaluation_rowers_efforts_improve_sustainability_2019_Postprint.pdf.jpg17-nov-2019Evaluation of growers’ efforts to improve the sustainability of olive orchards: Development of the hydroSOStainable indexCorell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2021How does water stress affect the low molecular weight phenolics of hydroSOStainable almonds?Lipan, Leontina; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Cano-Lamadrid, M.; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessIncorporacion_uso_agua_marca_estrategia_2020.pdf.jpg9-mar-2020Incorporación del uso del agua a la marca como estrategia de mejora del valor añadido del AOVE: los productos HidroSOSCorell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCIDartículo
openAccessJujube_fruit_water.pdf.jpg31-ene-2016Jujube fruit water relations at fruit maturation in response to water deficitsGalindo Egea, A. CSIC ORCID; Cruz, Z. N.; Rodríguez Hernández, Pedro; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Corell González, M.; Memmi, H.; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCID; Pérez-López, D.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-sep-2014Jujube fruit water relations during fruit maturation stage under different irrigation conditionsCruz, Z. N.; Rodríguez Hernández, Pedro; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; Pérez-López, D.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Ondoño, Sara CSIC ORCID; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessPlant_water_status_Congreso.pdf.jpg12-may-2014Plant water status indicators for detecting water stress in pomegranate treesGalindo Egea, A. CSIC ORCID; Rodríguez Hernández, Pedro; Ondoño, Sara CSIC ORCID; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Cruz, Z. N.; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-dic-2015The phytoprostane content in green table olives is influenced by Spanish-style processing and regulated deficit irrigationCollado González, Jacinta CSIC ORCID; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Valero, E.; Garrigues, T.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo