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Navegación por Autor Cofrades, Susana

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Physicochemical and sensory characteristics of restructured beef steak with added walnutsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Solas, M. Teresa; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Physicochemical properties and encapsulation of silicon in double emulsions for healthier food applicationsCofrades, Susana CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Gómez-Nieto, Beatriz; Procopio, Jesús R.; Errabi, A.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Physicochemical properties and riboflavin encapsulation in double emulsions with different lipid sourcesBou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Plasma protein and soy fiber content effect on bologna sausage properties as influenced by fat levelCofrades, Susana CSIC ORCID; Guerra, M. A.; Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Potential of fatty components in the valorization of foods by means of health claimsCofrades, Susana CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Preparation and impact of multiple (water-in-oil-in-water) emulsions in meat systemsCofrades, Susana CSIC ORCID; Antoniou, I.; Solas, M. Teresa; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Pressure-assisted gelation of chemically modified poultry meat battersCarballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessproducarni.pdf.jpg2018Productos cárnicos enriquecidos y más saludablesPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Protein concentration, pH and ionic strength affect apparent viscosity of actomyosinCofrades, Susana CSIC ORCID; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Protein molecular interactions involved in the formation of frankfurters: Effect of fat level and heating rateCofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessQuality_Pintado_Art2020.pdf.jpg24-jun-2020Quality characteristics of healthy dry fermented sausages formulated with a mixture of olive and chia oil structured in oleogel or emulsion gel as animal fat replacerPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Quality characteristics of low-salt restructured poultry with microbial transglutaminase and seaweedCofrades, Susana CSIC ORCID; López-López, I.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Raman spectroscopic determination of structural changes in meat batters upon soy protein addition and heat treatmentHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Restructured beef with different proportions of walnut as affected by meat particle sizeCofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Retail chilled display storage of high- and reduced-fat sliced bolognaJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Cortés, E.artículo
openAccess2019Rheological evaluation of ethyl cellulose and beeswax oleogels as fat replacers in meat productsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Role of cathepsin D activity in gelation of chicken meat heated under pressureCofrades, Susana CSIC ORCID; Bañón, Sebastián; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Salt and phosphate effects on the gelling process of pressure/heat treated pork battersFernández Martín, Fernando CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Shelf-life of n-3 PUFA enriched frankfurters formulated with a konjac-based oil bulking agentSalcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessstabilizedigestion.pdf.jpg2023Stabilized soy protein emulsion enriched with silicon and containing or not methylcellulose as novel technological alternatives to reduce animal fat digestionCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Saiz, Arancha CSIC; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo