Mostrando resultados 9 a 19 de 19
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2021 | Lactic acid bacteria isolated from fermented doughs in Spain produce dextrans and riboflavin | Llamas-Arriba, Maria Goretti; Hernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Celador Lera, Lorena; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresa; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ago-2012 | Nitrogen requirements of commercial wine yeast strains during fermentation of a synthetic grape must | Gutiérrez Linares, Alicia CSIC; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Sancho, Marta; Beltrán, Gemma; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 26-sep-2019 | Nuevas levaduras e híbridos para la innovación enológica | García, Isabel; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Esteban, Rosa CSIC ORCID ; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN | comunicación de congreso |
openAccess | | 2014 | Nuevas levaduras para nuevos panes | Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Jiménez López, Ana CSIC; Espinosa, María CSIC; Santos, María Ángeles CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN | artículo |
closedAccess | | 2015 | Obtención de productos de panificación innovadores mediante el desarrollo de nuevas levaduras panaderas | Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Jiménez López, Ana CSIC; Calderón, Julia CSIC; Celador, Lorena; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Rivas González, Raúl; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN | póster de congreso |
openAccess | | mar-2013 | Phenotypic analysis of mutant and overexpressing strains of lipid metabolism genes in Saccharomyces cerevisiae: implication in growth at low temperatures | López Malo, María; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Rozès, Nicolás; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-mar-2009 | The role of GAP1 gene in the nitrogen metabolism of Saccharomyces cerevisiae during wine fermentation | Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Baiges, Isabel; Mas, Albert; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Selección de levaduras salvajes y obtención de nuevos híbridos con buenas propiedades para panificación | Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Celador, Lorena; Uña, José Antonio; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Santos, María Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 13-dic-2022 | Una nueva estrategia de selección de mutantes de Weisella cibaria sobreproductores de riboflavina con utilidad potencial en la industria alimentaria | Diez-Ozaeta, Iñaki CSIC; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; Hernández Alcánta, Annel; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Russo, Pasquale; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresa | póster de congreso |
openAccess | | 4-oct-2022 | Weissella cibaria riboflavin-overproducing and dextran-producing strains useful for the development of functional bread | Hernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Russo, Pasquale; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; Spano, Giuseppe; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Yeast biodiversity in fermented doughs and raw cereal matrices and the study of technological traits of selected strains isolated in spain | Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Celador Lera, Lorena; Uña, José Antonio; Jiménez-López, Ana; Espinosa, María CSIC; Mateos-Horganero, Enrique; Vega, Soledad; Santos, María Ángeles CSIC ORCID; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN | artículo |