English   español  

Navegación por Autor Castro-Gómez, Pilar

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 40  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A high-performance direct transmethylation method for total fatty acids assessment in biological and foodstuff samplesCastro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSICartículo
openAccessaphosphobenefi.pdf.jpg2021A phospholipid-enriched chia oil with potential health benefitsCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Addition of milk fat globule membrane as an ingredient of infant formulas for resembling the polar lipids of human milkClaumarchirant, Lorena; Cilla, Antonio; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lagarda, María Jesúsartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antiproliferative activity of buttermilk lipid fractions isolated using food grade and non-food grade solvents on human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Monteiro, Karin M.; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessANTIPROLIFERATIVE ACTIVITY.pdf.jpg2013Antiproliferative activity of buttermilk, milk fat globule membrane and isolated lipid fractions on ten human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2014Antiproliferative activityon human cancer cellsof phospho- sphingolipids from buttermilk isolated with food grade proceduresCastro-Gómez, Pilar CSIC; Monteiro, Karin M.; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCalvo et al 2020- Appaisal suitability two stage estraction proccess com....pdf.jpg2020Appraisal of the suitability of two-stage extraction process by combining compressed fluid technologies of polar lipid fractions from chia seedCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Assessing the effect of the functional dairy products through the changes in potential health biomarkersFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Rodríguez, Juan M.comunicación de congreso
openAccessAVANCES EN ALIMENTACION FUNCIONAL.pdf.jpg2010Avances en la investigación de la alimentación funcionalFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Jara, Federicolibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Buttermilk and krill oil phospholipids improve hippocampal insulin resistance and synaptic signaling in aged ratsTomé-Carneiro, Joao CSIC ORCID; Crespo, M. Carmen; Burgos-Ramos, Emma; Tomas-Zapico, Cristina; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Venero, César CSIC ORCID; Pereda-Pérez, Inmaculada; Baliyan, Shishir; Valencia, Azucena; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Dávalos Herrera, Alberto; Visioli, Francescoartículo
openAccessLípidos_Rodríguez_PV_CapLib2014.pdf.jpg2014Capítulo 4. Lípidos bioactivos en productos lácteosRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccess2015Caracterización y funcionalidad de los fosfo- y esfingolípidos de la membrana del glóbulo graso lácteo para su aplicación como ingredientes bioactivos en derivados lácteos funcionalesCastro-Gómez, Pilar CSICtesis doctoral
openAccess2016Comparación de los procesos verdes PLE y SFE para la extracción del aceite de semilla de chíaVillanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPoster GPE-Sevilla-J-EI.pdf.jpg2014Comparative clean extraction methods to obtain oil from the wild almond Amygdalus scopariaBalvardi, Mohammad; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rezaei, K.; Ibáñez, Elena CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Comparative study of pomegranate and jacaranda seeds as functional components for the conjugated linolenic acid enrichment of yogurtNieuwenhove, Carina P. Van; Moyano, Andrea; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Sáez, Gabriel; Zárate, Gabriela; Luna Pizarro, Patriciaartículo
openAccessCalvo et al. 2020 Comprehensive characterization of neutral and polar li....pdf.jpg2020Comprehensive characterization of neutral and polar lipids of buttermilk from different sources and its milk fat globule membrane isolatesCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC ; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Alonso Miravalles, Loreto CSIC; García-Martín, Rosa; Megino-Tello, Javier CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Comprehensive study of the lipid classes of krill oil by fractionation and identification of triacylglycerols, diacylglycerols, and phospholipid molecular species by sing UPLC/QToF-MSCastro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Compuestos lipídicos bioactivos en fórmulas infantiles vs. leche materna. Estudio comparativoClaumarchirant, Lorena; Lagarda, María Jesús; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Barberá, Reyescomunicación de congreso
openAccessCIALCOM16.pdf.jpg2014Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricionalCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Villar-Tajadura, M. Antonia CSICrevista