English
español
Navegación por Autor Casado, Francisco Javier
Mostrando resultados 6 a 8 de 8
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
---|---|---|---|---|---|
closedAccess | 1-mar-2010 | Reduction of acrylamide content of ripe olives by selected additives | Casado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo | |
openAccess | 2014 | Stability of monosodium glutamate in green table olives and pickled cucumbers as a function of packing conditions and storage time | Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; Casado, Francisco Javier; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo | |
closedAccess | 2010 | Table olives: varieties and variations | Rejano Navarro, Luis CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Casado, Francisco Javier; Sánchez, Antonio Higinio; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID | capítulo de libro |