English   español  

Navegación por Autor Carrascón, Vanesa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 3 a 13 de 13 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-may-2017Caracterización de los procesos químicos asociados a la oxidación del vinoCarrascón, Vanesatesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2016Changes in phenolic composition of red wines caused by oxidation in relation to the level of SO2Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFormation_accumulation.pdf.jpg14-feb-2018Formation and accumulation of acetaldehyde and strecker aldehydes during red wine oxidationBueno, Mónica CSIC ORCID ; Marrufo-Curtido, Almudena; Carrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-jun-2017Gas chromatography-mass spectrometry strategies for the accurate and sensitive speciation of sulfur dioxide in wineCarrascón, Vanesa; Ontañón, Ignacio CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Novel GC-MS strategies for the accurate and sensitive speciation of SO2 in wineOntañón, Ignacio CSIC ORCID; Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2017Oxygen and SO2 consumption rates in white and rosé wines: relationship with and effects on wine chemical compositionCarrascón, Vanesa; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-dic-2015Oxygen Consumption by Red Wines. Part I: Consumption Rates, Relationship with Chemical Composition, and Role of SO2Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ugliano, Maurizio; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-dic-2015Oxygen Consumption by Red Wines. Part II: Differential Effects on Color and Chemical Composition Caused by Oxygen Taken in Different Sulfur Dioxide-Related Oxidation ContextsCarrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2014The existence of free and complexed forms of mercaptans and the implication of slow reduction processes on their formation and release in wine ageingFerreira, Vicente CSIC ORCID; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Carrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-feb-2018The kinetics of oxygen and SO2 consumption by red wines. What do they tell about oxidation mechanisms and about changes in wine composition?Carrascón, Vanesa; Vallverdú-Queralt, Anna; Meudec, Enmmanuel; Sommerer, Nicolas; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017The story that kinetics of O2 and SO2 consumption tell us about wine oxidation mechanismsCarrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDcomunicación de congreso