English   español  

Navegación por Autor Capozzi, Vittorio

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessOpen Biology 2014, 4 (2) Mohedano.pdf.jpgfeb-2014A partial proteome reference map of the wine lactic acid bacterium Oenococcus oeni ATCC BAA-1163Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Russo, Pasquale; Ríos, Vivian de los CSIC ORCID ; Capozzi, Vittorio; Fernández de Palencia, P. CSIC; Spano, Giuseppe; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
openAccessInt J Mol Sci, 13 (6026-6039).pdf.jpg18-may-2012Beta-glucans improve growth, viability and colonization of probiotic microorganismsRusso, Pasquale; López García, Paloma CSIC ORCID ; Capozzi, Vittorio; Fernández de Palencia, P. CSIC; Dueñas, María Teresa; Spano, Giuseppe; Fiocco, Danielaartículo
openAccessbiogenic_amines_degradation_capozzi.pdf.jpg2012Biogenic amines degradation by Lactobacillus plantarum: toward a potential application in wineCapozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Fiocco, Daniela; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Grieco, F.; Spano, Giuseppeartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Biotechnological applications of sourdough lactic acid bacteria. A source for vitamins fortification and exopolysaccharides improvementRusso, Pasquale; Zarour, Kenza CSIC ORCID; Llamas-Arriba, Maria Goretti; Besrour-Aouam, Norhane CSIC ORCID; Capozzi, Vittorio; De Simone, Nicola; López García, Paloma CSIC ORCID ; Spano, Giuseppecapítulo de libro
openAccessInt. J. Mol. Sci. 13 (9), 10680-10696.pdf.jpg24-ago-2012Comparative proteomic analysis of Lactobacillus plantarum WCFS1 and ΔctsR mutant strains under physiological and heat stress conditionsRusso, Pasquale; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Capozzi, Vittorio; Fernández de Palencia, P. CSIC; López García, Paloma CSIC ORCID ; Spano, Giuseppe; Fiocco, Danielaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2011Isolation and characterization of tyramine-producing Enterococcus faecium strains from red wineCapozzi, Vittorio; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Beneduce, Luciano; Fernández García, María CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Bernoit, Bach; Laurent, Barnavon; Grieco, F.; Spano, Giuseppeartículo
openAccessRusso_Paloma López_2015.pdf.jpgmay-2016Lactobacillus plantarum strains for multifunctional oat-based foodsRusso, Pasquale; De Chiara, M. L. V.; Capozzi, Vittorio; Arena, Mattia P.; Amodio, M. L.; Rascón, A.; Dueñas, María Teresa; López García, Paloma CSIC ORCID ; Spano, Giuseppeartículo
openAccessArena_2014.pdf.jpg6-jun-2014Probiotic abilities of riboflavin-overproducing Lactobacillus strains: a novel promising application of probioticsArena, Mattia P.; Russo, Pasquale; Capozzi, Vittorio; López García, Paloma CSIC ORCID ; Fiocco, Daniela; Spano, Giuseppeartículo
openAccessJ. Appl. Microbiol & Biotechnol._Russo_2014.pdf.jpgene-2014Riboflavin-overproducing strains of Lactobacillus fermentum for riboflavin-enriched breadRusso, Pasquale; Capozzi, Vittorio; Arena, Mattia P.; Spadaccino, Giuseppina; Dueñas, María Teresa; López García, Paloma CSIC ORCID ; Fiocco, Daniela; Spano, Giuseppeartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-mar-2021Selection of riboflavin overproducing strains of lactic acid bacteria and riboflavin direct quantification by fluorescenceRusso, Pasquale; De Simone, Nicola; Capozzi, Vittorio; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; López García, Paloma CSIC ORCID ; Spano, Giuseppecapítulo de libro