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Navegación por Autor Canet, Wenceslao

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openAccessMashed_potatoes_enriched_with_soy_.pdf.jpg2013Mashed potatoes enriched with soy protein isolate and inulin: chemical, rheological and structural basisÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Olivares, M. Dolores CSIC; Blanch, Michel; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Mechanical Assessment of Texture of Sweet Cherries: Effects of FreezingAlonso, Jesús CSIC ORCID; Canet, Wenceslao CSIC; Rodríguez, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Mechanical parameters to assess quality changes in cherimoya fruitZamorano, J. P.; Alique, Rafael CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessModelling the area expansion 1 ratio on uniaxial compression of.pdf.jpg2007Modelling the area expansion ratio on uniaxial compression of cylindrical potato samplesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Gil, M. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Optimisation of freezing process with pressure steaming of potato tissues (cv Monalisa)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Morillo,M. J.; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Optimization of low-temperature blanching for retention of potato firmness: Effect of previous storage time on compression propertiesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Optimization of stepwise blanching of frozen-thawed potato tissues (cv. Monalisa)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Oscillatory properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoes as modified by mixtures of amidated low-methoxyl pectin and xanthan gumÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Oscillatory rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoes as modified by different cryoprotectantsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Principal component analysis to study the effect of temperature fluctuations during storage of frozen potatoÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessPATENTE305814.pdf.jpg29-mar-2010Puré de patata natural congelado y estabilizado mediante una mezcla de crioprotectores y su procedimiento de elaboraciónCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSICpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Purification and characterisation of carrot (Daucus carota L) pectinesteraseAlonso, Jesús CSIC ORCID; Canet, Wenceslao CSIC; Howell, Nazlin; Alique, Rafael CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Purification and characterisation of two pectinmethylesterase from persimmon (Diospyros kaki)Alonso, Jesús CSIC ORCID; Howell, Nazlin; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Purification and Characterization of Four Pectinesterases from Sweet Cherry (Prunus avium L.)Alonso, Jesús CSIC ORCID; Rodríguez, M.T.; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Quality and safety of frozen vegetablesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Quality and Stability of Frozen Vegetables Chapter 1Canet, Wenceslao CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Quality of mashed potatoes: Effect of adding blends of kappa-carrageenan and xanthan gumFernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessreadyheating.pdf.jpg2017Ready-to-eat chickpea flour purée or cream processed by hydrostatic high pressure with final microwave heatingÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessreplaceproperti.pdf.jpg2017Replacement of wheat flour by chickpea flour in muffin batter: Effect on rheological propertiesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fuentes, Raúl CSIC; Cuesta, Francisco Javier CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessReprocessing_effect_on_the_quality_of_domestically....pdf.jpg2004Reprocessing effect on the quality of domestically cooked (boiled/stir-fried) frozen vegetablesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Fernández, Cristina CSICartículo