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Navegación por Autor Campos, Carmen A.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
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closedAccess | 2012 | Novel technologies for the preservation of chilled aquatic food product | Campos, Carmen A.; Gliemmo, María F.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID | capítulo de libro | |
openAccess | 2019 | Preservative effect of algae extracts on lipid composition and rancidity development in brine-canned Atlantic chub mackerel (Scomber colias) | Barbosa, Roberta G.; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Campos, Carmen A.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo | |
closedAccess | 2022 | Use of biopreservation to improve the quality of fresh aquatic products | Campos, Carmen A.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Schelegueda, Laura I. | capítulo de libro | |
closedAccess | 2012 | Use of natural preservatives in seafood | Campos, Carmen A.; Castro, Marcela P.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID | capítulo de libro |