English   español  

Navegación por Autor Campos, Carmen A.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 2 a 10 de 10 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Effect of alga Undaria pinnatifida (“wakame”) extract on the quality evolution of chilled megrim (Lepidorhombus whiffiagonis)Campos, Carmen A.; Miranda, José M.; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccessEffects_storage_ozonised.pdf.jpg2005Effects of storage in ozonised slurry ice on the sensory and microbial quality of sardine (Sardina pilchardus)Campos, Carmen A.; Rodríguez, Óscar CSIC; Losada, Vanesa CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Effects of storage in ozonised slurry ice on the sensory and microbial quality of sardine (Sardina pilchardus) [Oral]Campos, Carmen A.; Rodríguez, Óscar CSIC; Losada, Vanesa CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessEnhancement_rancidity_poster_2019.pdf.jpg2019Enhancement of the Rancidity Stability of Canned Mackerel (Scomber colias) in the Presence of Algae ExtractsAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barbosa, Roberta G.; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Martínez, Beatriz; Rozas, J.; Campos, Carmen A.póster de congreso
openAccessEvaluation_ozone_slurry_ice_combined.pdf.jpg2006Evaluation of an ozone-slurry ice combined refrigeration system for the storage of farmed turbot (Psetta maxima)Campos, Carmen A.; Losada, Vanesa CSIC; Rodríguez, Óscar CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Novel technologies for the preservation of chilled aquatic food productCampos, Carmen A.; Gliemmo, María F.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessPresrvative_effect_algae_2019.pdf.jpg2019Preservative effect of algae extracts on lipid composition and rancidity development in brine-canned Atlantic chub mackerel (Scomber colias)Barbosa, Roberta G.; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Campos, Carmen A.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Use of biopreservation to improve the quality of fresh aquatic productsCampos, Carmen A.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Schelegueda, Laura I.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Use of natural preservatives in seafoodCampos, Carmen A.; Castro, Marcela P.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDcapítulo de libro