English   español  

Navegación por Autor Cabezas, Lourdes

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 3 a 9 de 9 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Genetic diversity, dynamics, and activity of Lactobacillus community involved in traditional processing of artisanal Manchego cheeseSánchez, Isabel; Seseña, Susana; Poveda, J. M.; Cabezas, Lourdes; Palop, María Llanos L.artículo
closedAccessmay-2008Influence of a defined-strain starter and Lactobacillus plantarum as adjunct culture on volatile compounds and sensory characteristics of Manchego cheeseGómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Cabezas, Lourdes; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; González-Viñas, Miguel Ángel; Poveda, Justa Maríaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Phenotypic and genotypic characterization of lactobacilli isolated from Spanish goat cheesesSánchez, Isabel; Seseña, Susana; Poveda, J. M.; Cabezas, Lourdes; Palop, María Llanos L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Physico-chemical and sensory characteristics of Spanish goat cheesesCabezas, Lourdes; Poveda, J. M.; Sánchez, Isabel; Palop, María Llanos L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Physico-chemical and sensory properties of Spanish ewe milk cheeses, and consumer preferencesGonzález Viñas, Miguel Ángel; Estéban, E. M.; Cabezas, Lourdesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Seasonal variations in the free fatty acid composition of Manchego cheese and changes during ripeningPoveda, J. M.; Pérez-Coello, M. Soledad; Cabezas, Lourdesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Variations in organic acids during the ripening of artisanal and industrial Manchego cheesesBallesteros, C.; González-Viñas, Miguel Ángel; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Cabezas, Lourdesartículo