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Navegación por Autor Bueno-Herrera, Marta

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openAccessnov-2014Relationship between foaming properties and polyphenolic composition of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Role of major wine constituents in the foam sensory properties of sparkling wines made from red grapesLázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2014Role of polysaccharide composition on the foam properties of white and rosé sparkling winesGuadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red winesGonzález-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Ruiz, A.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
openAccessmolecules-27-04815.pdf.jpg27-jul-2022The Effects of Grape Polysaccharides Extracted from Grape By-Products on the Chemical Composition and Sensory Characteristics of White WinesPérez-Magariño, Silvia; Cano-Mozo, Estela; Bueno-Herrera, Marta; Canalejo, Diego CSIC ORCID; Doco, Thierry; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-may-2015Use of Commercial Dry Yeast Products Rich in Mannoproteins for White and Rosé Sparkling Wine ElaborationPérez-Magariño, Silvia; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; Ortega-Heras, M.; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2014Use of different enological techniques to prepare red base wines: Effect on volatile compositionPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Salgado, Camila; Palacio, Laura; Hernández, Antonio; Prádanos, Pedropóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2019Volatile composition, foam characteristics and sensory properties of Tempranillo red sparkling wines elaborated using different techniques to obtain the base winesPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo