English   español  

Navegación por Autor Bueno-Herrera, Marta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 2 a 21 de 22 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2014Changes of volatile compounds by the addition of yeast autolysated in white sparkling wine elaborationPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessmolecules-28-06770-v2.pdf.jpg22-sep-2023Chemical Characterization of Polysaccharide Extracts Obtained from Pomace By-Products of Different White Grape VarietiesCuriel-Fernández, María; Bueno-Herrera, Marta; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silviaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2016Composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas y su evolución durante la crianza sobre líasBueno-Herrera, Marta; Pérez-Magariño, Silvia; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
openAccessjun-2015Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumososPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-jun-2016Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparklig wines from TempranilloRuiz, A.; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ago-2019Effects of different oenological techniques on the elaboration of adequate base wines for red sparkling wine production: phenolic composition, sensory properties and foam parametersGonzález-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Palacios García, Antonio Tomás CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviaartículo
openAccessjun-2015Elaboración de vinos espumosos de calidad a partir de variedades tintas. Efecto de diferentes técnicas vitivinícolas en la composición polifenólicaHernández Saseta, Isabel; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Evaluación de las características espumantes sensoriales e instrumentales de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolasPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2020Evaluation of grape ripeness, carbonic maceration and pectolytic enzymes to improve the chemical and sensory quality of red sparkling winesGonzález-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, Silvia; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; López de la Cuesta, Pedro; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2015Grape variety, aging on lees and aging in bottle after disgorging influence on volatile composition and foamability of sparkling winesPérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M.; Bueno-Herrera, Marta; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
openAccessinfluence_polysaccharide_Martinez.pdf.jpgmay-2014Influence of polysaccharide commercial product addition on volatile composition of white sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Bueno-Herrera, Marta; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
openAccessnov-2014Relationship between foaming properties and polyphenolic composition of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Role of major wine constituents in the foam sensory properties of sparkling wines made from red grapesLázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2014Role of polysaccharide composition on the foam properties of white and rosé sparkling winesGuadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red winesGonzález-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Ruiz, A.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
openAccessmolecules-27-04815.pdf.jpg27-jul-2022The Effects of Grape Polysaccharides Extracted from Grape By-Products on the Chemical Composition and Sensory Characteristics of White WinesPérez-Magariño, Silvia; Cano-Mozo, Estela; Bueno-Herrera, Marta; Canalejo, Diego CSIC ORCID; Doco, Thierry; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-may-2015Use of Commercial Dry Yeast Products Rich in Mannoproteins for White and Rosé Sparkling Wine ElaborationPérez-Magariño, Silvia; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; Ortega-Heras, M.; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2014Use of different enological techniques to prepare red base wines: Effect on volatile compositionPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Salgado, Camila; Palacio, Laura; Hernández, Antonio; Prádanos, Pedropóster de congreso