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Navegación por Autor Brenes, Agustín

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Los enzimas en nutrición porcina I.Brenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Juan.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Los enzimas en nutrición porcina II.Brenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1980El magnesio en nutrición animalBrenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1981Metabolismo y toxicidad del Cadmio en los animalesBrenes, Agustín CSICartículo
openAccessmoderpotass.pdf.jpg1982Moderation of monensin-induced growth depression by dietary potassiumCervantes, Héctor M.; Jensen, L. S.; Brenes, Agustín CSICartículo
openAccessnutritidiet.pdf.jpg2006Nutritional evaluation of raw and extruded kidney bean (Phaseolus vulgaris L. var. Pinto) in chicken dietsArija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Marzo, Florencio; Illera, Juan Carlos CSIC ORCID; Silván, Gemaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Nutritional value of kabuli and desi chickpea (Cicer arietinum L.) for growing chicksElices Minguez, Roberto; Brenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio artículo
openAccessNutritional_value_of_raw.pdf.jpg2008Nutritional value of raw and extruded chickpeas (Cicer arietinum L.) for growing chickensBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Arija, Ignacio ; Marzo, Florencioartículo
openAccessphenolicgrape.pdf.jpg2019Phenolic metabolites in plasma and thigh meat of chickens supplemented with grape byproductsMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; López-Andrés, Patricia CSIC; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Nardoia, Maria; Brenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Rey, A.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Phytase and acid phosphatase activities in plant feedstuffsViveros, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Brenes, Agustín CSIC; Canales, Rosa; Lozano, Anaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Plasma mineral concentrations in growing chicks fed diets containing raw and autoclaved faba bean and faba bean fractions.Rubio, L; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Protein hydrolysates from animal processing by-products as a source of bioactive molecules with interest in animal feeding: A review.Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICartículo
openAccessSafety_assesment.pdf.jpg2015Safety assessment of chronic oral exposure to iron oxide nanoparticlesChamorro, Susana CSIC ORCID; Gutiérrez, Lucía CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Verdoy, D.; Salas, Y; Luengo, Yurena; Brenes, Agustín CSIC; Terán, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003The effect of citric acid and microbial phytase on mineral utilization in broilchickserBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC ; Pizarro, Manuel; Bravo, Carmenartículo
openAccesscecahens.pdf.jpg1975The influence of intestinal (Ceca) flora on serum and egg yolk cholesterol levels in laying hensTortuero, F.; Brenes, Agustín CSIC; Riopérez, Juan CSICartículo
openAccessThe nutritional value of raw, autoclaved and dehulled peas.pdf.jpg1993The nutritional value of raw, autoclaved and dehulled peas (Pisum sativum L.) in chicken diets as affected by enzyme supplementation.Brenes, Agustín CSIC; Marquardt, B. A.; Guenter, W.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997The utilization of full-fat sunflower kernels and hulls in diets for growing broiler chickens.Arija, Ignacio ; Brenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Elices Minguez, Robertoartículo
openAccessviciafaba.pdf.jpg1990The utilization of raw and autoclaved faba beans (Vicia faba L., var. minor) and faba bean fractions in diets for growing broiler chickensRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Brenes, Agustín CSIC; Castaño, Maríaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Use of enzymes to improve nutrient availability in poultry feedstuffsMarquardt, R. R.; Brenes, Agustín CSIC; Zhang, Z. Y.; BOROS , Dartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Use of polyphenol-rich grape by-products in monogastric nutrition. A reviewBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Arija, Ignacio artículo