English   español  

Navegación por Autor Bou, Ricard

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 13 a 18 de 18 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Novel applications of oil-structuring methods as a strategy to improve the fat content of meat productsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Salcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Olive oil based edible W/O/W emulsions stability as affected by addition of some acylglyceridesFernández Martín, Fernando CSIC; Freire, María CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Physicochemical properties and encapsulation of silicon in double emulsions for healthier food applicationsCofrades, Susana CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Gómez-Nieto, Beatriz; Procopio, Jesús R.; Errabi, A.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Physicochemical properties and riboflavin encapsulation in double emulsions with different lipid sourcesBou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Technological characteristics of cold-set gelled double emulsion enriched with n-3 fatty acids: Effect of hydroxytyrosol addition and chilling storageFreire, María CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessValorisation_pork_OA_2023.pdf.jpg2023Valorisation of pork by-products to obtain antioxidant and antihypertensive peptidesLópez-Pedrouso, María; Lorenzo, José M.; Bou, Ricard CSIC ORCID; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Valcárcel Barros, Jesús CSIC ORCID; Toldrá, Mònica; Franco, Danielartículo