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Navegación por Autor Beato, Víctor Manuel

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess23-feb-2011Effect of Genetic Characteristics and Environmental Factors on Organosulfur Compounds in Garlic (Allium sativum L.) Grown in Andalusia, SpainMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Mansilla, Francisco; Orgaz Rosua, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodChem_V239_P343.pdf.jpg15-ene-2018Effect of post-fermentation and packing stages on the volatile composition of Spanish-style green table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccess2012Effect of Processing and Storage Time on the Contents of Organosulfur Compounds in Pickled Blanched GarlicBeato, Víctor Manuel CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_JFPP_2014_V38_P905_Figure1 (sulfites).tif.jpg2014Effect of sulfites and sorbates on the preservation and color of pickled blanched garlic under different storage conditionsCasado, Francisco Javier; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_J_Food_Eng_2014_V120_P9.pdf.jpg2014Effects of selected amino acids and water-soluble vitamins on acrylamide formation in a ripe olive model systemLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Sánchez, Antonio Higinio; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccess23-mar-2011Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parametersCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V75_P685.pdf.jpgene-2017Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperatureSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_JSFA_V97_P3631.pdf.jpg30-ago-2017Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containersSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccess2014Stability of monosodium glutamate in green table olives and pickled cucumbers as a function of packing conditions and storage timeCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; Casado, Francisco Javier; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_FoodResInt_V83_P131.pdf.jpgmay-2016Volatile profile of Spanish-style green table olives prepared from different cultivars grown at different locationsCortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo