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Navegación por Autor Bayarri, Sara

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Rheology, flavour release and perception of low-fat dairy dessertsGonzález Tomás, Luis; Bayarri, Sara CSIC; Taylor, Andrew J.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Sensory evaluation of fruit and vegetable flavorsBayarri, Sara CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC capítulo de libro
openAccessCarbonell-Sensory profile and acceptability.pdf.jpg1-ago-2009Sensory Profile and Acceptability of Juices from Mandarin Varieties and HybridsCarbonell, Leire CSIC; Bayarri, Sara CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Izquierdo Faubel, Luis CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Sensory quality control of fresh produce. A case studyCostell Ibáñez, Elvira CSIC ; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Bayarri, Sara CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2007Sweetening power of aspartame in hydrocolloids gels: Influence of textureBayarri, Sara CSIC; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-jul-2010Texture perceived on inulin-enriched low-fat semisolid dairy desserts. Rheological and structural basisBayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Hernando, Isabel; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2011Texture perceived on inulin-enriched low-fat semisolid dairy desserts. Rheological and structural basisBayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Hernando, Isabel; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2009Viscoelastic properties of aqueous and milk systems with carboxymethyl celluloseBayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2012Viscoelasticity and texture of spreadable cheeses with different fat contents at refrigeration and room temperaturesBayarri, Sara CSIC; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo