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Navegación por Autor Bastida, Sara

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessDifferences_metal.pdf.jpg2010Differences in metal and metalloid content in the hair of normo-and hypertensive postmenopausal womenGonzález-Muñoz, M. José; Sánchez-Muniz, F. J.; Ródenas, S.; Sevillano, M. I.; Larrea, María Teresa CSIC ; Bastida, Saraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Do not use the Friedewald formula to calculate LDL-cholesterol in hypercholesterolaemic ratsSánchez-Muniz, F. J.; Bastida, Saraartículo
openAccessEfectos beneficiosos del chocoloate.pdf.jpg2011Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren CSIC; González-Torres, L.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of heating and frying on oil and food fatty acidsSánchez-Muniz, F. J.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of long frozen storage on the formation of triglyceride alteration compounds of pan-fried functional restructured beef steaksLibrelotto, J.; Bastida, Sara; Zulim Botega, Daniele; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessEffect of heat treatment and dough formulation.pdf.jpg2011Effects of hydroxytyrosol-enriched sunflower oil consumption on CVD risk factorsVázquez-Velasco, M.; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Lucas, Ricardo CSIC; Gómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Bastida, Sara; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccesseffectriskvsacept.pdf.jpg2016Effects of improved fat meat products consumption on emergent cardiovascular disease markers of male volunteers at cardiovascular riskCelada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitroMoreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juanaartículo
openAccessGrasa_Aceites_2017_V68_e223.pdf.jpg2017Frying performance of two virgin oils from Cornicabra olives with different ripeness indicesOlivero-David, Raúl; Mena, C.; Sánchez-Muniz, F. J.; Pérez Jiménez, M. A.; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Bastida, Sara; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influence of Picual olive ripening on virgin olive oil alteration and stability during potato fryingOlivero-David, Raúl; Mena, C.; Pérez Jiménez, M. A.; Sastre, B.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessDeficienciaySobrecargadeHierro.pdf.jpg2010Iron deficiency and overload. Implications in oxidative stress and cardiovascular health | Deficiencia y sobrecarga de hierro; implicaciones en el estado oxidativo y la salud cardiovascularToxqui, Laura CSIC ORCID; De Piero, A.; Courtois, V.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Lipid and lipoprotein concentrations at age 4. Association with neonatal and parental levelsBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Cuena, Rafael; Aragonés, Ángel; Bravo, Carmenartículo
openAccessMajor diet-drug interactions affecting.pdf.jpg2010Major diet-drug interactions affecting the kinetic characteristics and hypolipidaemic properties of statinsVaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Muniz, F. J. S.; Redondo, S. J.; Oliván, P. P.; Higueras, F. J.; Bastida, Saraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Metabolic syndrome prevalence and its association with the body mass index in university students | Prevalencia de síndrome metabólico y su asociación con el índice de masa corporal en universitariosGonzález Deschamps, E.; Palmeros Exsome, C.; Villanueva Sánchez, J.; Torres Flores, B.; Bastida, Sara; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Nutritional and antioxidant properties of different brown and red Spanish edible seaweedsCofrades, Susana CSIC ORCID; López López, Inés CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bastida, Sara; Larrea, María Teresa CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Olive oil-fried sardine consumption increases fat, cholesterol and bile acid excretions and accelerates the normalization of the lipoprotein profile and peroxidation in hypercholesterolaemic ratsBastida, Sara; Viejo, J. M.; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Olive oil-fried sardines in the prevention of dietary hypercholesterolemia in rats. Effects on some serum lipids and cell-damage marker enzymesSánchez-Muniz, F. J.; Cava, Fernando; Viejo, Jesús M.; Bastida, Sara; Higón, Enrique; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Production variations of nutritional composition of commercial meat productsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bastida, Saraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Selected trace elements and minerals in cord blood: association with lipids and lipoproteins at birthBastida, Sara; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Veldhuizen, M.; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessSimilitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos.pdf.jpg2010Similarities, differences and agonisms of pleiotropic effects of statins and omega-3 fatty acids | Similitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos de las estatinas y los ácidos grasos omega-3Villalobos, M. E.; Sánchez-Muniz, F. J.; Acín, M. T.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Higueras, F. J.; Bastida, Saraartículo