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Navegación por Autor Balda, Pedro

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Nuevas prospecciones detectan homonimias en las variedades Maturana Tinta y BatistaBalda, Pedro CSIC; Bota, Josefina; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID ; Montero, R.; Mena, A.; García, E.; Sancha, Juan Carlos; Medrano Gil, Hipólito CSIC ORCID; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Nuevas técnicas vitícolas para reducir el grado alcohólico de los vinos de calidad.Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Nuevas Uvas EspañolasMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-ene-2019Preliminary results on forcing vine regrowth to delay ripening to a cooler periodMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSICartículo
openAccessdecoupling_anthocyanins_Martinez.pdf.jpg2015Quantifying the effect of temperature on decoupling anthocyanins and sugars of the grape (Vitis vinifera L. 'Maturana Tinta de Navarrete')Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo
openAccessgrape_sunlight_Martinez.pdf.jpg2014Reducing the pH of wine by increasing grape sunlight exposure: A method to mitigate the effects of climate warmingMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo
openAccessgrape_Martinez.pdf.jpg2013Reducing the sugar and pH of the grape (vitis vinifera l. Cvs. 'Grenache' and 'tempranillo') through a single shoot trimmingMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Sancha, Juan Carlos; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Study of Chardonnay and Sauvignon blanc wines from D.O.Ca Rioja (Spain) aged in different French oak wood barrels: Chemical and aroma quality aspectsHerrero, Paula; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Culleré, Laura; Balda, Pedro CSIC; Antón, Elena C.; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Study of wine varietals from the Balearic Islands (Spain): analysis of wine colour, monomeric anthocyanins, proanthocyanidins and sensory analysisBalda, Pedro CSIC; Garau, M. C.; Luna, J. M.; Medrano, H.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2017Use of minimal pruning to delay fruit maturity and improve berry composition under climate changeZheng, W.; Del Galdo, V.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
openAccessagronomy-12-01373-v2.pdf.jpg7-jun-2022Utilization of Vertical Cordon System to Improve Source-Sink Balance and Wine Aroma under Water Shortage Conditions of Maturana BlancaPuelles, Miguel CSIC ORCID CVN; Balda, Pedro CSIC; Labarga, David CSIC ORCID; Mairata, Andreu CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pou, Alicia CSIC ORCIDartículo
openAccessVariability_water.pdf.jpg31-oct-2019Variability in water use efficiency of grapevine tempranillo clones and stability over years at field conditionsTortosa, Ignacio; Douthe, Cyril; Pou, Alicia CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Hernández-Montes, E.; Toro, Guillermo; Escalona, José Mariano CSIC ORCID; Medrano, Hipólitoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Variations of soil properties affect the vegetative growth and yield components of >Tempranillo> grapevinesTardáguila, Javier CSIC ORCID; Baluja, Javier CSIC; Arpón, Lya CSIC; Balda, Pedro CSIC; Oliveira, Manuelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Variedades minoritarias de vid en La RiojaBalda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDlibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-feb-2017Varietal differences in the sugar content of red grapes at the onset of anthocyanin synthesisGarcía Martín, Jesús CSIC; Zheng, W.; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo