Mostrando resultados 8 a 27 de 33
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | nov-2016 | Efectos de la temperatura sobre el desacoplamiento entre antocianos y azúcares de la variedad Garnacha en la DOCa Rioja | García Martín, Jesús CSIC; Zheng, W.; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | nov-2016 | Efectos del recorte severo de los pámpanos sobre el retraso y características de la maduración de la uva | Zheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 7-nov-2017 | Effects of late winter pruning at different phenological stages on vine yield components and berry composition in la Rioja, north-central Spain | Zheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 22-feb-2017 | Effects of severe trimming after fruit set on the ripening process and the quality of grapes | Zheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Evaluation of the vineyard water status (Vitis vinifera L. CV. Tempranillo) from the developmental stage of the shoot tips | Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Oliveira, Manuel | artículo |
openAccess | | 13-dic-2019 | Forcing vine regrowth to delay ripening and its association to changes in the hormonal balance | Pou, Alicia CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Albacete, A.; Martínez de Toda, F. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Genetic and ampelographic identification of different grape varieties known as 'Tempranillo' in Rioja (Spain) | Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID ; Balda, Pedro CSIC | artículo |
closedAccess | | 9-sep-2014 | Identificación y caracterización completa (ampelográfica, genética, agronómica, enológica, polifenólica, aminoacídica, aromática y sensorial) de variedades tintas minoritarias de la D.O. CA. Rioja | Balda, Pedro CSIC | tesis doctoral |
openAccess | | 27-feb-2023 | Influence of non-irrigation and seasonality on wine colour, phenolic composition and sensory quality of a grapevine (Vitis vinifera cv. callet) in a mediterranean climate | Pou, Alicia CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Cifre, Josep; Ochogavia, Joan Manuel; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Llompart, Miquel; Bota, Josefina; Martínez-Lapuente, Leticia | artículo |
closedAccess | | nov-2016 | La poda mínima como herramienta para retrasar la maduración y mejorar la composición de la uva en condiciones de temperaturas elevadas | Zheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2014 | Leaf area reduction by trimming, a growing technique to restore the anthocyanins: Sugars ratio decoupled by the warming climate | Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Sancha, Juan Carlos; Zheng, W.; Balda, Pedro CSIC | artículo |
closedAccess | | nov-2016 | Nuevas prospecciones detectan homonimias en las variedades Maturana Tinta y Batista | Balda, Pedro CSIC; Bota, Josefina; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID ; Montero, R.; Mena, A.; García, E.; Sancha, Juan Carlos; Medrano Gil, Hipólito CSIC ORCID; Martínez de Toda, F. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2011 | Nuevas técnicas vitícolas para reducir el grado alcohólico de los vinos de calidad. | Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC | artículo |
closedAccess | | 2011 | Nuevas Uvas Españolas | Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC | artículo |
closedAccess | | 28-ene-2019 | Preliminary results on forcing vine regrowth to delay ripening to a cooler period | Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC | artículo |
openAccess | | 2015 | Quantifying the effect of temperature on decoupling anthocyanins and sugars of the grape (Vitis vinifera L. 'Maturana Tinta de Navarrete') | Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC | artículo |
openAccess | | 2014 | Reducing the pH of wine by increasing grape sunlight exposure: A method to mitigate the effects of climate warming | Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC | artículo |
openAccess | | 2013 | Reducing the sugar and pH of the grape (vitis vinifera l. Cvs. 'Grenache' and 'tempranillo') through a single shoot trimming | Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Sancha, Juan Carlos; Balda, Pedro CSIC | artículo |
closedAccess | | nov-2016 | Study of Chardonnay and Sauvignon blanc wines from D.O.Ca Rioja (Spain) aged in different French oak wood barrels: Chemical and aroma quality aspects | Herrero, Paula; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Culleré, Laura; Balda, Pedro CSIC; Antón, Elena C.; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 17-jul-2017 | Study of wine varietals from the Balearic Islands (Spain): analysis of wine colour, monomeric anthocyanins, proanthocyanidins and sensory analysis | Balda, Pedro CSIC; Garau, M. C.; Luna, J. M.; Medrano, H.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |