English   español  

Navegación por Autor Balda, Pedro

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 8 a 27 de 33 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Efectos de la temperatura sobre el desacoplamiento entre antocianos y azúcares de la variedad Garnacha en la DOCa RiojaGarcía Martín, Jesús CSIC; Zheng, W.; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Efectos del recorte severo de los pámpanos sobre el retraso y características de la maduración de la uvaZheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-nov-2017Effects of late winter pruning at different phenological stages on vine yield components and berry composition in la Rioja, north-central SpainZheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-feb-2017Effects of severe trimming after fruit set on the ripening process and the quality of grapesZheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
openAccessARTICULOS295288[1].pdf.jpg2010Evaluation of the vineyard water status (Vitis vinifera L. CV. Tempranillo) from the developmental stage of the shoot tipsMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Oliveira, Manuelartículo
openAccess13-dic-2019Forcing vine regrowth to delay ripening and its association to changes in the hormonal balancePou, Alicia CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Albacete, A.; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
openAccessgrape_varieties_Martinez.pdf.jpg2012Genetic and ampelographic identification of different grape varieties known as 'Tempranillo' in Rioja (Spain)Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID ; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-sep-2014Identificación y caracterización completa (ampelográfica, genética, agronómica, enológica, polifenólica, aminoacídica, aromática y sensorial) de variedades tintas minoritarias de la D.O. CA. RiojaBalda, Pedro CSICtesis doctoral
openAccesslcalamy,+7199-Pou_VF.pdf.jpg27-feb-2023Influence of non-irrigation and seasonality on wine colour, phenolic composition and sensory quality of a grapevine (Vitis vinifera cv. callet) in a mediterranean climatePou, Alicia CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Cifre, Josep; Ochogavia, Joan Manuel; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Llompart, Miquel; Bota, Josefina; Martínez-Lapuente, Leticiaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016La poda mínima como herramienta para retrasar la maduración y mejorar la composición de la uva en condiciones de temperaturas elevadasZheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccesssugars_ratio_Martinez.pdf.jpg2014Leaf area reduction by trimming, a growing technique to restore the anthocyanins: Sugars ratio decoupled by the warming climateMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Sancha, Juan Carlos; Zheng, W.; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Nuevas prospecciones detectan homonimias en las variedades Maturana Tinta y BatistaBalda, Pedro CSIC; Bota, Josefina; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID ; Montero, R.; Mena, A.; García, E.; Sancha, Juan Carlos; Medrano Gil, Hipólito CSIC ORCID; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Nuevas técnicas vitícolas para reducir el grado alcohólico de los vinos de calidad.Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Nuevas Uvas EspañolasMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-ene-2019Preliminary results on forcing vine regrowth to delay ripening to a cooler periodMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSICartículo
openAccessdecoupling_anthocyanins_Martinez.pdf.jpg2015Quantifying the effect of temperature on decoupling anthocyanins and sugars of the grape (Vitis vinifera L. 'Maturana Tinta de Navarrete')Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo
openAccessgrape_sunlight_Martinez.pdf.jpg2014Reducing the pH of wine by increasing grape sunlight exposure: A method to mitigate the effects of climate warmingMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo
openAccessgrape_Martinez.pdf.jpg2013Reducing the sugar and pH of the grape (vitis vinifera l. Cvs. 'Grenache' and 'tempranillo') through a single shoot trimmingMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Sancha, Juan Carlos; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Study of Chardonnay and Sauvignon blanc wines from D.O.Ca Rioja (Spain) aged in different French oak wood barrels: Chemical and aroma quality aspectsHerrero, Paula; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Culleré, Laura; Balda, Pedro CSIC; Antón, Elena C.; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Study of wine varietals from the Balearic Islands (Spain): analysis of wine colour, monomeric anthocyanins, proanthocyanidins and sensory analysisBalda, Pedro CSIC; Garau, M. C.; Luna, J. M.; Medrano, H.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso