English   español  

Browsing by Author Asensio Vegas, Carmen

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessantioxlevels.pdf.jpg2018Antioxidant properties of ewe versus cow yogurt and effect of its consumption on cortisol levels of adults (borderline-high cholesterol levels)García-González, Natalia; Asensio Vegas, Carmen; Rico, Daniel; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Nova, Esther CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belénartículo
openAccessaspectmetabol.pdf.jpg2019Aspectos sensoriales de un snack de algarroba y wakame formulado para reducir y controlar el síndrome metabólicoRico, Daniel; Miranda, J.; Sanz, Miguel Ángel CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Lasa, Arrate; Aguirre, Leixuri; Portillo, M. P.; Milton-Laskibar, Iñaki; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Beléncomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Carob by-products and seaweeds for the development of functional breadRico, Daniel; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belénartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Composition of two Spanish common dry beans (Phaseolus vulgaris), Almonga and Curruquilla, and their postprandial effect in type 2 diabetics.Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Pedrosa, Mercedes; Cuadrado Vives, Carmen; Brito, Miguel; Asensio-S-Manzanera, Carmen; Asensio Vegas, Carmenartículo
openAccessdeveloposter.pdf.jpg2018Development of antioxidant breads enriched with carob byproducts and seaweedsRico, Daniel; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belénpóster de congreso
openAccessefectjudisuje.pdf.jpg2012Efecto del consumo de dietas hipocalóricas que incluyen una elevada ingesta de judías secas. Estudio controlado en sujetos obesosSanfiel, Brito; Beltrán de Miguel, Beatriz; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Asensio Vegas, Carmencomunicación de congreso
openAccessSepyp17Redondo.pdf.jpg2017Efecto del consumo de yogur de oveja y vaca sobre la microbiota de adultos sanosRedondo, Noemí CSIC ORCID; García-González, Natalia; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Asensio Vegas, Carmen; Nova, Esther CSIC ORCID presentación
openAccessewecow.pdf.jpg2017Effect of ewe’s (semi-skimmed and whole) and cow’s milk yogurt consumption on the lipid profile of control subjects: a crossover studyOlmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Nova, Esther CSIC ORCID ; García-González, Natalia; Martín Diana, Ana Belén; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Delgado, David; Gredilla, Ana-Elisa; Bueno, Francisco; Asensio Vegas, Carmenartículo
openAccessewecross.pdf.jpg2019Effects of ewe’s milk yogurt (whole and semi-skimmed) and cow’s milk yogurt on inflammation markers and gut microbiota of subjects with borderline-high plasma cholesterol levels: a crossover studyRedondo, Noemí CSIC ORCID; García-González, Natalia; Díaz, L. E. CSIC ORCID; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén; Asensio Vegas, Carmen; Nova, Esther CSIC ORCID artículo
openAccessPapel_leguminosas_aceptado_Act_Diet_2010_Olmedilla.pdf.jpgApr-2010Papel de las leguminosas en la alimentación actualOlmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Pedrosa, Mercedes; Farré Rovir, R.; Asensio Vegas, Carmenartículo