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Navegación por Autor Arranz, Sara

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary fiber content and associated antioxidant compounds in Roselle flower (Hibiscus sabdariffa L.) beverageSáyago-Ayerdi, S. G.; Arranz, Sara CSIC ORCID; Serrano, José CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
openAccessErythrocyte_Membrane_Sot.pdf.jpgfeb-2022Erythrocyte Membrane Nanomechanical Rigidity Is Decreased in Obese PatientsSot, Jesús CSIC ORCID; García-Arribas, Aritz B. CSIC ORCID; Abad, Beatriz; Arranz, Sara CSIC ORCID; Portune, Kevin; Andrade, Fernando; Martín-Nieto, Alicia; Velasco, Olaia; Arana, Eunate; Tueros, Itziar; Ferreri, Carla; Gaztambide, Sonia; Goñi, Félix M. CSIC ORCID; Castaño, Luis; Alonso, Alicia CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009High contents of nonextractable polyphenols in fruits suggest that polyphenol contents of plant foods have been underestimatedArranz, Sara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Shaha, S.; Kroon, P. A.artículo
closedAccessrestringido.pdf.jpgnov-2010Nonextractable polyphenols, usually ignored, are the major part of dietary polyphenols: A study on the Spanish dietArranz, Sara CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Proanthocyanidin content in foods is largely underestimated in the literature data: An approach to quantification of the missing proanthocyanidinsPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Arranz, Sara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo