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Navegación por Autor Aristoy, María Concepción

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openAccessJ Agric Food Chem 2020-Toldra.pdf.jpg11-mar-2020Recent Progress in Enzymatic Release of Peptides in Foods of Animal Origin and Assessment of BioactivityToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Gallego, Marta CSIC ORCID; Reig, Milagro; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Mora, Leticia CSIC ORCIDartículo
openAccess593.pdf.jpg30-jul-2009Relevance of nitrate and nitrite in dry-cured ham and their effects on aroma developmentAristoy, María Concepción CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
openAccessFood Anal Meth 2016-2484-2490.pdf.jpg16-feb-2016Selective Determination of Lysine in Dry-Cured Meats Using a Sensor Based on Lysine-α-Oxidase Immobilised on a Nylon MembraneJadán, Felipe; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
openAccessIJFM-2015-Mora.pdf.jpg2015Small peptides hydrolysis in dry-cured meatsMora, Leticia CSIC ORCID; Gallego, Marta CSIC ORCID; Escudero, Elizabeth CSIC; Reig, Milagro; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
openAccessFood Control_2015_48_151.pdf.jpg2015Sources of variability in the analysis of meat nutrient coenzyme Q10for food composition databasesReig, Milagro; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
openAccessFood Chem_2015_167_326.pdf.jpg2015Titin-derived peptides as processing time markers in dry-cured hamGallego, Marta CSIC ORCID; Mora, Leticia CSIC ORCID; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
openAccessJ Func Foods 2016-388-395.pdf.jpg6-ene-2016Transepithelial transport of dry-cured ham peptides with ACE inhibitory activity through a Caco-2 cell monolayerGallego, Marta CSIC ORCID; Grootaert, Charlotte; Mora, Leticia CSIC ORCID; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; van Camp, John; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
openAccess2123441_B1.pdf.jpg1-sep-1999Un método de predicción de la intensidad del sabor y defectos en la fabricación de jamones curados y/o cocidosToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Flores Durán, Josépatente