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Navegación por Autor Amigo-Benavent, Miryam

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Digestibility and immunoreactivity of soybean β-conglycinin and its deglycosylated formAmigo-Benavent, Miryam; Clemente, Alfonso CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessAmigo-Benavent DEA sep07.pdf.jpg26-feb-2010Efecto de la desglicosilación enzimática en la antigenicidad del alérgeno beta-conglicinina (7S globulina) de sojaAmigo-Benavent, Miryamtesina
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effects of in vitro digestion and storage on the phenolic content and antioxidant capacity of a red grape pomaceWang, Shenli CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
openAccessFacts_about_the_formation_of_new_antioxidants.pdf.jpgdic-2010Facts about the formation of newantioxidants in natural samples after subcritical water extractionPlaza, Merichel CSIC ORCID; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Feasibility of electromigration and gas chromatographic techniques for assessing glycoxidation of proteinsAmigo-Benavent, Miryam; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
openAccessjfnr-2010-3-p140-148[1].pdf.jpg2010Formulation and baking process affect Maillard reaction development and antioxidant capacity of ginger cakesZielinski, Henryk; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Horszwald, Anna; Zielinska, Danutaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Green coffee hydroxycinnamic acids but not caffeine protect human HepG2 cells against oxidative stressBaeza, Gema CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Hydroxytyrosol in functional hydroxytyrosol-enriched biscuits is highly bioavailable and decreases oxidised low density lipoprotein levels in humansMateos, Raquel CSIC ORCID ; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Baeza, Gema CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccess2011In vitro and in vivo effect of coffee components on the glycoxidative stressCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesa, M. Dolorescomunicación de congreso
openAccessInsightscoffeesilverskin.pdf.jpg2016Insights on the health benefits of the bioactive compounds of coffee silverskin extractFernández, B. CSIC ORCID; Lezama Quintana, Adriana; Amigo-Benavent, Miryam; Ullate, Mónica CSIC; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mesa, M. Dolores; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Ion exchange chromatographic conditions for obtaining individual subunits of soybean β-conglycininAmigo-Benavent, Miryam; Athanasopoulos, Vasileios I. CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Modulation of BBI bioactivity by Maillard reaction during juice processingAmigo-Benavent, Miryam; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ferranti, Pasquale; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Neoformation of antioxidants in glycation model systems treated under subcritical water extraction conditionsPlaza, Merichel CSIC ORCID; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Nutritional quality, antioxidant activity and antigenicity of thermally processed soy food stuffsAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Phytochemomics and other omics for permitting health claims made on foodsCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Protein quality, antigenicity, and antioxidant activity of soy-based foodstuffsAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Stability and bioactivity of a Bowman-Birk inhibitor in orange juice during processing and storageAmigo-Benavent, Miryam; Nitride, C.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ferranti, Pasquale; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Structural characterization of the N-glycosylation of individual soybean β-conglycinin subunitsPicariello, Gianluca; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ferranti, Pasqualeartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Use of phytochemomics to evaluate the bioavailability and bioactivity of antioxidant peptides of soybean β-conglycininAmigo-Benavent, Miryam; Clemente, Alfonso CSIC ORCID; Caira, Simonetta; Stiuso, Paola; Ferranti, Pasquale; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo