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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2013 | Marine collagen as a source of bioactive molecules. A review. | Alemán, Ailén CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN | artículo |
openAccess | | 2017 | Multifunctional edible films from a green marine origin | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Obtención de un extracto con potencial antioxidante y antihipertensivo de ficoide glacial | Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Obtención de un extracto con potencial antioxidante y antihipertensivo de ficoide glacial (Mesembryanthemum crystallinum) | Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | On the integral valorization of shrimp by-products: development of chitosan edible films incorporated with functional compounds from chitin demineralization process | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2009 | Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extracts | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Physical and oxidative water-in-oil emulsion stability by the addition of liposomes from shrimp waste oil with antioxidant and anti-inflammatory properties | Pascual-Silva, Carolina CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatin | Giménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Physicochemical, antioxidant, and anti-inflammatory properties of rapeseed lecithin liposomes loading a chia (Salvia hispanica L.) seed extract | Alemán, Ailén CSIC ORCID; Pérez García, Selene; Fernández de Palencia, P. CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Protein aggregation, water binding and thermal gelation of salt-ground hake muscle in the presence of wet and dried soy phosphatidylcholine liposomes | Marín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Sea bream bones and scales as a source of gelatin and ACE inhibitory peptides | Akagündüz, Y. CSIC; Mosquera, Mauricio CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Simple and efficient hydrolysis procedure for full utilization of the seaweed Mastocarpus stellatus to produce antioxidant films | Alemán, Ailén CSIC ORCID; Blanco Pascual, Nuria CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Squid gelatin hydrolysates with antihypertensive, anticancer and antioxidant activity | Alemán, Ailén CSIC ORCID; Pérez-Santín, Efrén CSIC; Bordenave-Juchereau, S.; Arnaudin, I.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | The effect of chitosan nanoparticles on the rheo-viscoelastic properties and lipid digestibility of oil/vinegar mixtures (vinaigrettes) | Tovar, C. A.; Oliveira Lima, Karina; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | The preferential use of a soy-rapeseed lecithin blend for the liposomal encapsulation of a tilapia viscera hydrolysate | Sepúlveda, Cindy T.; Zapata, José A.; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | The role of the drying method on fish oil entrapment in a fish muscle protein ̶ κ-carrageenan ̶ fish protein hydrolysate wall matrix and the properties of colloidal dispersions | Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez García, Selene; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Yogurt fortification by the addition of microencapsulated stripped weakfish (Cynoscion guatucupa) protein hydrolysate | Oliveira Lima, Karina; Rocha, Meritaine da; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Prentice, Carlos | artículo |