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Navegación por Autor Alemán, Ailén

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openAccess2013Marine collagen as a source of bioactive molecules. A review.Alemán, Ailén CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN artículo
openAccessEFFOST17peli.pdf.jpg2017Multifunctional edible films from a green marine originGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessobtencicrystall.pdf.jpg2022Obtención de un extracto con potencial antioxidante y antihipertensivo de ficoide glacialMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
openAccess2022Obtención de un extracto con potencial antioxidante y antihipertensivo de ficoide glacial (Mesembryanthemum crystallinum)Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID póster de congreso
openAccessoninproce.pdf.jpg2017On the integral valorization of shrimp by-products: development of chitosan edible films incorporated with functional compounds from chitin demineralization processGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFilm-gelatin-oregano-rosemary-CSIC.pdf.jpg2009Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessphysicaloil.pdf.jpg2022Physical and oxidative water-in-oil emulsion stability by the addition of liposomes from shrimp waste oil with antioxidant and anti-inflammatory propertiesPascual-Silva, Carolina CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessLiposomes-chia extract.pdf.jpg2021Physicochemical, antioxidant, and anti-inflammatory properties of rapeseed lecithin liposomes loading a chia (Salvia hispanica L.) seed extractAlemán, Ailén CSIC ORCID; Pérez García, Selene; Fernández de Palencia, P. CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessproteinliposomes.pdf.jpg2018Protein aggregation, water binding and thermal gelation of salt-ground hake muscle in the presence of wet and dried soy phosphatidylcholine liposomesMarín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Sea bream bones and scales as a source of gelatin and ACE inhibitory peptidesAkagündüz, Y. CSIC; Mosquera, Mauricio CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Simple and efficient hydrolysis procedure for full utilization of the seaweed Mastocarpus stellatus to produce antioxidant filmsAlemán, Ailén CSIC ORCID; Blanco Pascual, Nuria CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Squid gelatin hydrolysates with antihypertensive, anticancer and antioxidant activityAlemán, Ailén CSIC ORCID; Pérez-Santín, Efrén CSIC; Bordenave-Juchereau, S.; Arnaudin, I.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesstheffevina.pdf.jpg2022The effect of chitosan nanoparticles on the rheo-viscoelastic properties and lipid digestibility of oil/vinegar mixtures (vinaigrettes)Tovar, C. A.; Oliveira Lima, Karina; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccesstheprefehydropost.pdf.jpg2021The preferential use of a soy-rapeseed lecithin blend for the liposomal encapsulation of a tilapia viscera hydrolysateSepúlveda, Cindy T.; Zapata, José A.; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessRole_drying_method_OA_2022.pdf.jpg2022The role of the drying method on fish oil entrapment in a fish muscle protein ̶ κ-carrageenan ̶ fish protein hydrolysate wall matrix and the properties of colloidal dispersionsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez García, Selene; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessLima et al 2021 antioxidants-10-01567 yogurt fortification.pdf.jpg2021Yogurt fortification by the addition of microencapsulated stripped weakfish (Cynoscion guatucupa) protein hydrolysateOliveira Lima, Karina; Rocha, Meritaine da; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Prentice, Carlosartículo