English   español  

Browsing by Author Alemán, Ailén

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 44 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessContribution of Leu.pdf.jpg2011Contribution of Leu and Hyp residues to antioxidant and ACE-inhibitory activities of peptide sequences isolated from squid gelatin hydrolysateAlemán, Ailén ; Giménez, Begoña ; Pérez-Santín, E.; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  artículo
openAccessdevelopmentbiocompsite.pdf.jpg2018Development of active biocomposites using a shrimp cooking effluentAlemán, Ailén ; González, Federico; Arancibia, Mirari ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Development of active films of chitosan isolated by mild extraction with added protein concentrate from shrimp wasteArancibia, Mirari ; Alemán, Ailén ; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  artículo
openAccesseffectglycerol.pdf.jpg2017Effect of chemical composition and sonication procedure on properties of food-grade soy lecithin liposomes with added glycerolTaladrid, Diego; Marín, Daniel; Alemán, Ailén ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
openAccesseffectagarfilm.pdf.jpg2018Effects of agar films incorporated with fish protein hydrolysate or clove essential oil on flounder (Paralichthys orbignyanus) fillets shelf-lifeDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén ; Romani, Viviane Patrícia; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  ; Prentice, Carlosartículo
openAccessencapsulacolza.pdf.jpg2019Encapsulación de un extracto antioxidante obtenido a partir de semillas de chía en liposomas de lecitina y fosfatidilcolina de colzaAlemán, Ailén ; Pérez, S.; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  póster de congreso
openAccessLiposomes-sea.pdf.jpg2019Encapsulation of antioxidant sea fennel (Crithmum maritimum) aqueous and ethanolic extracts in freeze-dried soy phosphatidylcholine liposomesAlemán, Ailén ; Marín, Daniel; Taladrid, Diego; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
openAccessLiposomes-freeze.pdf.jpg2018Encapsulation of food waste compounds in soy phosphatidylcholine liposomes: Effect of freeze-drying, storage stability and functional aptitudeMarín, Daniel; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Enzymatic hydrolysis of fish gelatin under high pressure treatmentAlemán, Ailén ; Giménez, Begoña ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  artículo
openAccessEnzyme-assisted-mastocarpus-CSIC.pdf.jpg2014Enzyme-assisted extraction of κ/ι-hybrid carrageenan from Mastocarpus stellatus for obtaining bioactive ingredients and their application for edible active film developmentBlanco Pascual, Nuria ; Alemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  artículo
openAccessestabilaminaria.pdf.jpg2019Estabilización de liposomas rellenos con un hidrolizado bioactivo utilizando alginato extraído a partir de algas Laminaria digitataAlemán, Ailén ; Pérez, A.; Gómez Estaca, Joaquín ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. póster de congreso
openAccessfreeze-surimi.pdf.jpg2018Freeze-dried phosphatidylcholine liposomes encapsulating various antioxidant extracts from natural waste as functional ingredients in surimi gelsMarín, Daniel; Alemán, Ailén ; Sánchez-Faure, Alicia; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
openAccessliposomes-trehalose-hake.pdf.jpg2018Gelling properties of hake muscle with addition of freeze-thawed and freeze-dried soy phosphatidylcholine liposomes protected with trehaloseMarín, Daniel; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Identification of ace-inhibitory peptides from squid skin collagen after in vitro gastrointestinal digestionAlemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Improvement of the antioxidant properties of squid skin gelatin films by the addition of hydrolysates from squid gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín ; Alemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  artículo
openAccess2013Marine collagen as a source of bioactive molecules. A review.Alemán, Ailén ; Martínez Álvarez, Óscar  artículo
openAccessEFFOST17peli.pdf.jpg2017Multifunctional edible films from a green marine originGómez Estaca, Joaquín ; Alemán, Ailén ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. póster de congreso
openAccessoninproce.pdf.jpg2017On the integral valorization of shrimp by-products: development of chitosan edible films incorporated with functional compounds from chitin demineralization processGómez Estaca, Joaquín ; López Caballero, M. E. ; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. póster de congreso
openAccessFilm-gelatin-oregano-rosemary-CSIC.pdf.jpg2009Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín ; Montero García, Pilar  ; Fernández Martín, Fernando ; Alemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. artículo
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín ; Alemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  artículo