English   español  

Navegación por Autor rp14546

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 31 a 44 de 44 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Ileal digestibility of the amino acids of soybean meals of different origin in broilersFrikha, M.; Serrano, M. P.; Valencia, Diego G.; Centeno, Carmen CSIC ; Lázaro, Rosa; Mateos, Gonzalo G.póster de congreso
openAccessinsitucontamina.pdf.jpg2001In situ rumen degradation of amino acids from different feeds corrected for microbial contaminationGonzález, Javier CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Lamrani, Farida; Rodríguez, Carlos Albertoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009In situ ruminal amino acid degradability of green and ensiled Italian rye-grass according to particle transit model and microbial contamination correctionGonzález, Javier CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Morujo, N.; Faría-Mármol, J.; Martínez, Adelaartículo
openAccessinfluencebroilers.pdf.jpg2010Influence of pea hulls inclusion in the diet on digestive traits and nutrient retention in broilersJiménez-Moreno, E.; González-Alvarado, J. M.; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Centeno, Carmen CSIC ; Lázaro, Rosa; Mateos, Gonzalo G.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Influence of peas (Pisum sativum) as a dietary ingredient and flavomycin supplementation on the performance and intestinal microflora of broiler chicksBrenes, Agustín CSIC; Treviño, Jesús; Centeno, Carmen CSIC ; Yuste, P.artículo
openAccessinterchicke.pdf.jpg2009Interaction of dietary high-oleic-acid sunflower hulls and different fat sources in broiler chickensViveros, Agustín CSIC; Ortiz, Luis T.; Rodríguez, M. L.; Rebolé, Almudena; Alzueta, Carmen; Arija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC ; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-abr-2013Iron chelating property of dietary grape poliphenols and its role in the prevention of lipid oxidationChamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC ; Salas, Gorka; Brenes, Agustín CSICpóster de congreso
openAccessnutritidiet.pdf.jpg2006Nutritional evaluation of raw and extruded kidney bean (Phaseolus vulgaris L. var. Pinto) in chicken dietsArija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Marzo, Florencio; Illera, Juan Carlos CSIC ORCID; Silván, Gemaartículo
openAccessNutritional_value_of_raw.pdf.jpg2008Nutritional value of raw and extruded chickpeas (Cicer arietinum L.) for growing chickensBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Arija, Ignacio ; Marzo, Florencioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Pea protein as a substitute of soya bean protein in diets for young pigs: Effects on productivity and digestive traitsValencia, Diego G.; Serrano, M. P.; Centeno, Carmen CSIC ; Lázaro, Rosa; Mateos, Gonzalo G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Phytase and acid phosphatase activities in plant feedstuffsViveros, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Brenes, Agustín CSIC; Canales, Rosa; Lozano, Anaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Protein value for ruminants of a sample of whole cottonseedGonzález, Javier CSIC; Faría-Mármol, J.; Rodríguez, Carlos Alberto; Ouarti, Mafhoud; Alvir, M. R; Centeno, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Tannins in faba bean seeds: effects on the digestion of protein and amino acids in growing chicksOrtiz, Luis T.; Centeno, Carmen CSIC ; Treviño, Jesúsartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003The effect of citric acid and microbial phytase on mineral utilization in broilchickserBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC ; Pizarro, Manuel; Bravo, Carmenartículo