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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Quality assessment of commercial dietary antioxidant products from Vitis vinifera L. grape seedsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Quality assessment of commercial dietary products from Cranberry (Vaccinium macrocarpoon)Monagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Quercetin is bioavailable from a single ingestion of grape juiceDávalos Herrera, Alberto; Castilla, Patricia; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Red grape juice polyphenols alter cholesterol homeostasis and increase LDL-receptor activity in human cells in vitroDávalos Herrera, Alberto; Fernández-Hernando, Carlos; Cerrato, Francisca; Martínez-Botas, Javier; Gómez-Coronado, Diego; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Lasunción, Miguel A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Red wine aging in oak barrels: evolution of the monosaccharides contentAlamo, Marı́a del; Bernal, José Luis; Nozal, María J. del; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
openAccessMicrooxigenacion.pdf.jpg2007Resultados de la microoxigenación durante el procesamiento de un vino monovarietal de Vitis vinífera cv. TempranilloPino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Simultaneous determination of nonanthocyanin phenolic compounds in red wines by HPLC-DAD/ESI-MSMonagas Juan, María Josefina CSIC; Suárez Colomo, Rafael; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Statistical interpretation of the color parameters of red wines in function of their phenolic composition during aging in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Structure of hydroxycinnamic acid derivatives established by high-performance liquid chromatography with photodiode-array detectionBengoechea, M. Luz; Hernández, M. Teresa CSIC ; Quesada, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Targeted analysis of conjugated and microbial-derived phenolic metabolites in human urine after consumption of an almond skin phenolic extractGarrido, Ignacio CSIC; Urpí-Sarda, Mireia; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989The influence of yeasts on certain non-volatile components of wineBarcenilla Moraleda, José María CSIC; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Hernández, L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Time course of the colour of young red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Tryptophol content of young wines made from Tempranillo, Garnacha, Viura and Airén grapesGil, Carmen CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Ultrafiltration as alternative purification procedure for the characterization of low and high molecular-mass phenolics from almond skinsProdanov, M. CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Vacas, Visitación; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Updated knowledge about the presence of phenolic compounds in wineMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Variability of brewer’s spent grain within a brewerySantos, M.; Jiménez, J. J.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Nozal, María J. delartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Variation in phenol content in grapes during ripening: low-molecular-weight phenolsFernández de Simón, Brígida; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Variations in the phenolic composition of fruit juices with different treatmentsHernández, M. Teresa CSIC ; Ausín, Nieves; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo