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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Kinetics of trypsin inhibitor activity and phenolic compounds during natural fermentation of lentilsTabera, Javier; Estrella, Isabel CSIC ; Villa, Rosa CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-may-2012LC-DAD/ESI-MS/MS study of phenolic compounds in ash (Fraxinus excelsior L. and F. americana L.) heartwood. Effect of toasting intensity at cooperageSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernaniartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Mechanisms associated to apoptosis of cancer cells by phenolic extracts from two canned common beans varieties (Phaseolus vulgaris L.)Moreno-Jiménez, Martha Rocío; López‐Barraza, Rosalía; Cervantes-Cardoza, Verónica; Pérez-Ramírez, Iza F.; Reyna-Rojas, Jessica Alejandra; Gallegos-Infante, José A.; Estrella, Isabel CSIC ; Rojas‐Contreras, Juan Antonio; González-Laredo, Rubén Francisco; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabethartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-sep-2012Multifunctional properties of soy milk fermented by enterococcus faecium strains isolated from raw soy milkMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torino, Maria Ines; Martín, Vicente; Arroyo, Rebeca; García Mora, Patricia CSIC; Estrella, Isabel CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Rodríguez, Juan Miguel; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Natural fermentation of lentilsTabera, Javier; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Villa, Rosa CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Occurrence of bioactive phenolic compounds in dietary fibre fractions from lentils and dark beansHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Sarmento, T. R.; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Phenolic composition changes of processed common beans: Their antioxidant and anti-inflammatory effects in intestinal cancer cellsMoreno-Jiménez, Martha Rocío; Cervantes-Cardoza, Verónica; Gallegos-Infante, José A.; González-Laredo, Rubén Francisco; Estrella, Isabel CSIC ; García-Gasca, Teresa de J.; Herrera-Carrera, E.; Díaz-Rivas, Jesús O.; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabethartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Phenolic composition of industrially manufactured purées and concentrates from peach and apple fruitsBengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Phenolic composition of the “Mocán” (Visnea mocanera L.f.)Hernández, Margarita CSIC; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Rabanal, Rosaartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Phenolic compound composition in immature seeds of fava bean (Vicia faba L.) varieties cultivated in ChileBaginsky, Cecilia; Peña-Neira, T.; Cáceres, A.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Morales, Héctor; Pertuzé, R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Phenolic compound profiles and antioxidant capacity of Persea americana Mill. peels and seeds of two varietiesKosińska, A.; Karamać, M.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Dykes, Gary A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Phenolic compounds and antioxidant activity of PerseaAmericana mill. peel and seed extractsKosińska, A.; Karamać, M.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Amarowicz, R.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Phenolic compounds in red wine subjected to industrial malolactic fermentation and ageing on leesHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Carlavilla, Davinia; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessphenolcoco.pdf.jpg1996Phenolic inhibitors of α-amylase and trypsin enzymes by extracts from pears, lentils, and cocoaQuesada, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Nieto, Ofelia CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Phenolic profile and antioxidant capacity of chickpeas (Cicer arietinum L.) as affected by a dehydration processAguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2011Polyphenolic profile as a useful tool to identify the wood used in wine agingSanz, Miriam; Fernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2012Polyphenols in red wine aged in acacia (Robinia pseudoacacia) and oak (Quercus petraea) wood barrelsSanz, Miriam; Fernández De Simón, María Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Martínez García, Juana CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Relationship between the sensory quality of lentil (Lens culinaris) sprouts and their phenolic constituents.Troszynska, A.; Estrella, Isabel CSIC ; Lamparski, G.; Amarowicz, R.; Pegg, Ronald B.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Structure of hydroxycinnamic acid derivatives established by high-performance liquid chromatography with photodiode-array detectionBengoechea, M. Luz; Hernández, M. Teresa CSIC ; Quesada, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
openAccesstangeflow.pdf.jpg2019Tangential-flow membrane clarification of Malvar (Vitis vinifera L.) wine: incidence on chemical composition and sensorial expressionProdanov, M. CSIC ORCID ; Aznar, Margarita; Cabellos, Juan Mariano; Vacas, Visitación; López, Francisco; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo