English   español  

Navegación por Autor rp14541

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 15 a 34 de 55 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Determination of some structural features of procyanidins and related compounds by photodiode-array detectionBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Bengoechea, M. Luz; Quesada, Cristina; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Differentiation of intermediate products (concentrates and purées) from the fruit industry by means of phenolic contentBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of cooking and germination on phenolic composition and biological properties of dark beans (Phaseolus vulgaris L.)López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elviraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of high pressure on binding of some phenolic compounds and caffeine by sorghum and amaranth starchesBlaszczak, W.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Fornal, Józefpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of processing on some antinutritional factors of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gorospe, Maria J.; Ruiz, Raquel CSIC; Bacon, Jimartículo
openAccessmung_beans_Landete.pdf.jpg2015Effect of soaking and fermentation on content of phenolic compounds of soybean (Glycine max cv. Merit) and mung beans (Vigna radiata [L] Wilczek)Landete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of toasting Intensity at cooperage on phenolic compounds in Acacia (Robinia pseudoacacia) heartwoodSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernaniartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Evaluation of phenolic profile and antioxidant properties of Pardina lentil as affected by industrial dehydrationAguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolución de los compuestos fenólicos de bajo peso molecular durante la fermentación maloláctica y el envejecimiento de los vinos con sus líasHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Carlavilla, Davinia; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesssojaverde.pdf.jpg2016¿Existe engaño en el etiquetado de la "soja verde"?Landete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011High presure-modified starches as carriers for phenolic compoundsGórecki, Adrian R.; Błaszczak, Wioletta; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Garrido, Leoncio CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990HPLC study of the efficiency of extraction of phenolic compoundsFernández de Simón, Brígida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Importance of phenolic compounds for the characterization of fruit juicesFernández de Simón, Brígida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Industrial clarification of anthocyanin-rich grape pomace extracts by crossflow membrane filtrationProdanov, M. CSIC ORCID ; Vacas, Visitación; Sánchez, Ana M. CSIC; Alonso, Gonzalo L.; Elorza, Ángeles; Lucendo, C.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of processing in the phenolic composition and health-promoting properties of Lentils (Lens culinaris L.)López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elviraartículo
openAccesstaponesdecorcholavadospdf.pdf.jpg2007Influencia de los tratamientos de lavado en la composición fenólica de tapones de corcho para uso enológicoHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; González-Adrados, José Ramón; García-Vallejo, María Concepción; Juanola, Roser; Moliner, Martacomunicación de congreso
openAccessinfluentemprani.pdf.jpg2011Influencia del periodo de maduración en el contenido en procianidinas de las semillas de uva c.v. TempranilloEstrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Kinetics of trypsin inhibitor activity and phenolic compounds during natural fermentation of lentilsTabera, Javier; Estrella, Isabel CSIC ; Villa, Rosa CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-may-2012LC-DAD/ESI-MS/MS study of phenolic compounds in ash (Fraxinus excelsior L. and F. americana L.) heartwood. Effect of toasting intensity at cooperageSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernaniartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Mechanisms associated to apoptosis of cancer cells by phenolic extracts from two canned common beans varieties (Phaseolus vulgaris L.)Moreno-Jiménez, Martha Rocío; López‐Barraza, Rosalía; Cervantes-Cardoza, Verónica; Pérez-Ramírez, Iza F.; Reyna-Rojas, Jessica Alejandra; Gallegos-Infante, José A.; Estrella, Isabel CSIC ; Rojas‐Contreras, Juan Antonio; González-Laredo, Rubén Francisco; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabethartículo