English   español  

Navegación por Autor rp14539

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 24 a 43 de 50 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High hydrostatic pressure effects on vegetable structurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004High pressure and the enzymatic hydrolysis of soybean whey proteinsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006High pressure can reduce the antigenicity of bovine whey protein hydrolysatesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Snel, Hans; Floris, René; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999High pressure response of fruit jams contaminated with Listeria monocytogenesPréstamo, Guadalupe CSIC ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007High pressure treatment on the tofu fatty acids and acylglycerols contentPréstamo, Guadalupe CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005High-pressure can reduce the antigenicity of bovine whey protein hydrolysatesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Snel, Hans; Floris, René; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004In vivo assay of Okara (a waste in the process of making tofu)Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Espinosa Martos, Irene; Redondo Cuenca, Araceli; Tenorio, M. D.; Rodríguez-Sevilla, Dcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Intestinal microbiota in rats fed with tofu (soy curd) treated under high pressureArroyo, G.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Pedrazuela, A.; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
openAccessperokiwi.pdf.jpg1989Peroxidase of KiwifruitPréstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Pressurization and cold storage of strawberry purée: Colour, anthocyanins, ascorbic acid and pectin methylesteraseBodelón, Óscar G.; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Dizy, Marta; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
openAccess2162583_B1.pdf.jpg1-abr-2003Procedimiento de conservación de macedonia de frutasSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Arroyo Marcos, Gloria; Préstamo, Guadalupe CSIC patente
openAccess2032697_B1.pdf.jpg1-ene-1994Procedimiento de preparado de rodajas de berenjena frita con posterior congelaciónPréstamo, Guadalupe CSIC ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmen; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Protective effect of ascorbic acid against the browning developed in apple fruit treated with high hydrostatic pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Proteomic analysis by two-dimensional differential gel electrophoresis (2D DIGE) of a high-pressure effect in bacillus cereusMartínez-Gomariz, Montserrat; Hernáez, M. L; Gutiérrez, D.; Ximénez-Embún, P.; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Reaction of B. cereus bacteria and peroxidase enzymes under pressures >400 MPaPréstamo, Guadalupe CSIC ; Arabas, J.; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G.artículo
openAccess2281218_A1.pdf.jpg16-sep-2007Recubrimiento prebiótico a base de okara para fritos y precocinadosPréstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Redondo Cuenca, Aracelipatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Response of rats to intake of tofu treated under high-pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Lasunción, Miguel A.; Arroyo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Response to high-pressure, low-temperature treatment in vegetables: Determination of survival rates of microbial populations using flow cytometry and detection of peroxidase activity using confocal microscopyArroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Role of buckwheat diet on rats as prebiotic and healthy foodPréstamo, Guadalupe CSIC ; Pedrazuela, A.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Lasunción, Miguel A.; Arroyo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Soybean vegetable protein (tofu) preserved with high pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Lesmes, M.; Otero, Laura CSIC ORCID; Arroyo, G.artículo